Vaellusturinat II
Osta ja työllistä yh-äitejä Vietnamissa
 
Etusivu Rekisteröidy VaellusWiki Ohje Vaellusnet Kuva MMS-Blog Vaellusturinat I Tilastot Avatarit Valokuvakilpailu WAP  
Asentopaikkani Phoogle | Retkeilijän kiintopisteet                      

Kantotulen lieskan leikintää Hammastunturin syksyisessä erämaassa.... Kulpakkojokea Hammastunturin kupeessa....... Kuoppajärvi Hammasjärven pohjoispuolella ja ruskainen haavikko........ Pyhä-Nattasen huipulta heinäkuun 2005 helteillä... Idyllinen Riestojoki Sompion luonnonpuistossa..... Anterin huipulta itäänpäin kevättalvella 1993.....
 

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko Lappi Majoitusvinkkejä koiran kanssa liikuttaessa
Näytä edelliset viestit:   
      Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia  
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe: Majoitusvinkkejä koiran kanssa liikuttaessa
Isovarvas
01.03.2012 19:10


Viestejä: 264
Tuttu ongelma varmaan monelle: pitäisi löytää lyhytaikainen majoitus jostain pohjoisesta ennen tai jälkeen maastoutumisen. Helppo homma, paitsi jos sattuu koira kulkemaan mukana.

Olen suuntaamassa Pääsiäisen tienoilla UKK-puistoon ja takaisin päin tullessa pitäisi löytää mieluiten Kiilopään maisemista yhdeksi yöksi mökki saunomismahdollisuudella ja semmoisilla spekseillä, että lemmikit on sallittu. Suomen Ladun jäsenenä olin jo Kiilopäältä varausta tekemässä, mutta sitten kävi ilmi, että heillä ei ole majoitusta jonne voisi ottaa lemmikin. Ajatus oli liikkua julkisilla, joten elukan säilöminen autoon ei tule kyseeseen. Retkisuunnitelma on vielä auki, tarvittaessa sitä voi muuttaakin, esim. kääntämällä joko etelään Vuotson suuntaan tai pohjoiseen Saariselän maisemiin, jos vaikka sattuisi siellä olemaan sopiva majapaikka. Hyvinkin perusvarusteltu majoitus riittää. Olisiko kellään ehdottaa jotain sopivaa?
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
ookami
01.03.2012 20:10


Viestejä: 1
Jos hotellimajoitus kelpaa, niin ainakin viime kesänä sai Laanihoviin ottaa koiran huoneeseen ilman lisämaksua. Saariselän panimolla lisähinnasta.
_________________
Helppo tapa on oikea tapa.
Aloita oikein, niin kulku käy helposti.
Pidä kiinni helppoudesta, niin kuljet oikein. Oikea tapa kulkea helpolla on unohtaa oikea tie ja unohtaa että kulkeminen on helppoa.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Hiutale
01.03.2012 21:03


Viestejä: 294
Tankavaarassa voi yöpyä koirien kanssa, samoin Tievatuvalla on yksi mökki, jonne koirakin pääsee. Jälkimmäisestä oma kokemus tosin jo useamman vuoden takaa, em. tuttava yöpyi viime kesänä. Panimollakin on tullut koirien, jopa mudin Smile, kanssa nukuttua.

Ai niin, ja Vuotsossa on Kiveliön Kala, jonne koirat ovat tervetulleita, ja on vieläpä ihan tienposkessa, eli julkisillakin pääsee. En vain tiedä onko mökit talvilämpimiä. Halpoja ainakin ja sauna on mallia "hetivalmis".
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

 
Tutustu muihin vastaavaan asiaan liittyviin keskusteluihin (Hakee kaikki keskustelut joiden otsikoissa esiintyy sama sana)
Aihe Kirjoittaja Foorumi Vastaukset Lähetetty
Mihin koirien kanssa ettei ötökät syö? Marjo Lappi 20 11.06.2020 16:08 Katso viimeisin viesti
Senja vai Blåvatnet koiran kanssa? Marjo Norja, Ruotsi, Venäjä ja muut lähialueet 5 14.02.2020 9:36 Katso viimeisin viesti
Koiran kanssa Lapissa Reeta Lappi 132 20.04.2018 14:07 Katso viimeisin viesti
Koiran reppu ja muut tarvikkeet River Muut varusteet 14 12.02.2018 0:47 Katso viimeisin viesti
Lenkki UK-puistossa nuorison kanssa jauru Lappi 11 01.08.2017 17:01 Katso viimeisin viesti
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


      Sivun alkuun  

Sivu 1 Yht. 1
Siirry: