Vaellusturinat II
- Osta ja työllistä yh-äitejä Vietnamissa
 
Etusivu Rekisteröidy Ohje Vaellusnet Kuva MMS-Blog Vaellusturinat I Tilastot Avatarit  
Asentopaikkani Phoogle                      

Kantotulen lieskan leikintää Hammastunturin syksyisessä erämaassa.... Kulpakkojokea Hammastunturin kupeessa....... Kuoppajärvi Hammasjärven pohjoispuolella ja ruskainen haavikko........ Pyhä-Nattasen huipulta heinäkuun 2005 helteillä... Idyllinen Riestojoki Sompion luonnonpuistossa..... Anterin huipulta itäänpäin kevättalvella 1993.....
 

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko Ruokaohjeet ja vinkit Suklaata vähemmällä sokerilla?
Näytä edelliset viestit:   
      Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia  
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe: Suklaata vähemmällä sokerilla?
akuusist
23.03.2013 0:31


Viestejä: 393
Suklaatia mutustellessa mietin tarvitaanko siinä niin paljon sokeria vai voisiko osan korvata hitaammilla hiilihydraateilla. Kuvittelisin että olisi parempaa retkiruokaa niin? Hitaampi sulaminen ja parempaa hampaille ehkä.
Kuukkelilla löytyi toki heti kaikenlaisia dieettisuklaita, joissa oli vähän energiaa, mutta tämähän ei ollut tarkoitus. Lueskelin myös jotain suklaan pienestä glykeemisestä indeksistä mutten uskonut vaan kävelin keittiöön.
Sekoitin kaakaojauhetta (ögon cacao), voita, talkkunajauhoa, vähän kookosöljyä ja makeutin fruktoosilla ja hippusellisella vaniljasokeria. Sulatus, sekoitus, jähmetys ja ihan hyväähän siitä tuli. Maitojauhettakin voisi laittaa, mutta ei ollut kaapissa.
Onko tästä mitään iloa?
Saako tällaista kaupasta halvemmalla?
Jos ei niin onko jollain hyvää reseptiä?
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Hobelf
23.03.2013 0:40


Viestejä: 685
Suosittelen hommaamaan kaakaonibsejä.

Olen ollut suklaanisti liki koko ikäni, mutta kaakaonibsien löytäminen oli kuin ALKOn vodka-limen jälkeen tutustuisi laatu punkkuun.

gojimarjoja, banaanilastuja &pecan- &| saksanpähkinöitä lisäksi, niin alkaa olla suht "super" retkimixi kasassa.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Riisiryyni
23.03.2013 6:53


Viestejä: 67
Lindt-suklaat ovat vähäsokerisia, ihan sitä ihteensä..karppaajat syövät kun ovat kuulema vähähiilarisia, siis suklaat Very Happy
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Mustikka
23.03.2013 10:14


Viestejä: 931
Lidlin normivalikoimassa on suklaita 70 % kaakaopitoisuuteen asti, ja joskus vahvempiakin kausittain. Itse suosin retkikäytössä heidän 60 % Amazonas-levyään, joten tiedän, että ainakin sen saatavuus on ollut hyvä.

Virosta saa talkkunaa sisältävää Kamatahvel-suklaata, mutta siinä on taidettu sokerin sijaan osa kaakaosta korvata talkkunalla.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
kantsu_
23.03.2013 10:31


Viestejä: 1303
Nythän on markkinoilla tämäkin suhteellisen uusi tuote. Jatkossa ainakin aion valmistaa retkisuklaat ja energiapatukat itse. Jää tosin nähtäväksi, mitä makeutusainetta niihin käytän.



Edit: Tuossakin kokeilemisen arvoinen suklaaresepti. Makeutusaineena hunaja.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
anonyymi ajattelija
23.03.2013 18:52


Viestejä: 291
http://www.brunberg.fi/tuotteet_sokeriton.html

Isälläni on diabetes ja hän näyttäisi mutustelevan noita. Löytyy muistaakseni ainakin prismasta.
_________________
"mitä enemmän tunnen muita ihmisiä, sitä enemmän pidän koirastani." Timoko
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
hannes
23.04.2015 17:59


Viestejä: 8889
Pari kertaa olen energiapatukoita vaelluksella koittanut mutta pettymyksiä ovat olleet.

Nyt löytyi kaupasta hyvä sarja: tyrni-appelsiini, mustikka-banaani, mango-hunaja-inkivääri, , karpalo.
Kaikki luomua ja kotimaista valmistetta. Valmistaja Leader foods Patukoiden nimi on BareBar.
Ainakin K-kaupasta saa.

Kotona vasta olen syönyt testaamismielessä. Energiaa näyttää 40g patukassa olevan 140-150kcal välillä, sisällöstä riippuen.
En muuten mainostaisi mutta olivat kaikki laadut yllättävän hyvän makuisia.

Suklaata tulee nykyään joka reissulta takaisin , joten ainakin osan tulen korvaamaan näillä.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Sipe
23.04.2015 23:34


Viestejä: 880
kantsu_ kirjoitti:
Nythän on markkinoilla tämäkin suhteellisen uusi tuote. Jatkossa ainakin aion valmistaa retkisuklaat ja energiapatukat itse. Jää tosin nähtäväksi, mitä makeutusainetta niihin käytän.


Tuota steviaa on yksi työkaveri käyttänyt välipaloihinsa makeutukseksi, ainakaan kovin vakavia haittavaikutuksia ei ole ollut havaittavissa Laughing
Itsellä ei vielä kokemuksia tuosta, mutta lienee parempi (terveellisempi) kuin nämä aiemmat makeutusaineet, mitä markkinoilla on ollut. Tietoa on tosin kertynyt vielä suht vähän.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Korvapuoli
24.04.2015 6:39


Viestejä: 2625
Sokeri on terveellisin makeutusaine, jos makeutusta tarvitaan.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Blog Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Ursus
24.04.2015 7:57


Viestejä: 7406
Minäkin olen löytänyt stevian, jota tosin hyvin vähän olen käyttänyt. Samoin olen löytänyt sokerittomat suklaat, joista toinen on stevialla maustettu ja toinen muistaakseni sorbitolilla.
Kun ei vain kovin usein noita sokerottomiakaan suklaita söisi tai ainakaan paljoa kerralla.
Punaherukoita syödessä stevia on hyvä apu.
_________________
Jos metsään haluat mennä nyt , sä takuulla yllätyt ...
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
luuppi
24.04.2015 10:11


Viestejä: 5110
kun tykkaan kuivatuista banaanilastuista jo sinansa, eika suklaakuorrutettuja voi ottaa kyytiin, kun kuorrutus sulaa heti ensi tilaisuuden tulle, niin aion kokeilla tata reseptia, eli kuorruttaa kukin (kookas) lastu reilusti suklaata sisaltavalla kakkutaikinalla http://abc.go.com/shows/the-chew/recipes/banana-brownie-bars-mario-batali
- voipi olla etta esikuivatusta ytimesta tulee uunissa syomakelvotun korppu, mutta kokeillaan nyt kuitenkin

Finellin ruokakori-laskelma antaa paa-ainesosien yhdistelmalle kunnioitettavan potkukertoimen viisi,
eli 200g antaa 1030 kcal:

Suklaa tumma 100 gramma 100 2161.12 (516.51) 53.26 31 3.9 0
Banaanilastu, kuivattu banaani 100 gramma 100 2149.3 (513.6Cool 59.9 29 2 0
Yhteensä 200 4310.42 (1030.19)
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Mertzi
06.06.2015 23:25


Viestejä: 178
Ostin karppaavalle ystävälleni Life-luontaistuoteketjun myymälästä tuota linkin suklaata, ja sekä hän että minä (sain maistaa...) pidimme kovasti. Makuja näyttää olevan muitakin, mutta kokeilemani oli juuri tuo linkin suklaa.

http://www.life.fi/epages/life.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/HLT/Products/10420003/SubProducts/10420003-0003
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


      Sivun alkuun  

Sivu 1 Yht. 1
Siirry: