Vaellusturinat II
https://www.vaeltajankauppa.fi/
- Osta ja työllistä yh-äitejä Vietnamissa
 
Etusivu Rekisteröidy Ohje Vaellusnet Kuva MMS-Blog Vaellusturinat I Tilastot Avatarit  
Asentopaikkani Phoogle                      

Kantotulen lieskan leikintää Hammastunturin syksyisessä erämaassa.... Kulpakkojokea Hammastunturin kupeessa....... Kuoppajärvi Hammasjärven pohjoispuolella ja ruskainen haavikko........ Pyhä-Nattasen huipulta heinäkuun 2005 helteillä... Idyllinen Riestojoki Sompion luonnonpuistossa..... Anterin huipulta itäänpäin kevättalvella 1993.....
 

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko Ruokaohjeet ja vinkit Nyhtökaura
Näytä edelliset viestit:   
      Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia  
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
untuvikko
09.04.2017 11:55


Viestejä: 169
Kuivatin Härkistä nyt ja puolentoista viikon päästä tulee testiin tosiolosuhteissa.
Maistoin kyllä heti kuivattuna ja suutuntuma oli ihan mukava.
Jälkikasvukin testasi ja totesi, että ihan ok.
_________________
Se mikä ei tapa, se vahvistaa.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Sini-Marja
11.04.2017 11:17


Viestejä: 222
Mielenkiinnolla odotan testiraporttia härkiksestä reissussa. Smile
_________________
http://luontoloinen.blogspot.fi/
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
ruijanpolku
11.04.2017 11:37


Viestejä: 306
Härkis on mainio retkiruoka. Kuivuu muutamassa tunnissa, palautuu kiehuvassa vedessä hyvin yhdessä couscousin tai muusijauheen kanssa, lämmin kuppikin höystyy härkiksestä ruokaisaksi. Helppoa ja nopeaa mielestäni kun en retkilläni muuta keittele kuin vettä, näin ei tule tiskiäkään. Kokemus on aika tuore, tulin juuri reilun viikon hiihtoretkeltä Itäkairasta.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
PeteBee
11.04.2017 11:44


Viestejä: 842
Kuinka maustoit härkiksen vai tuliko maku sitten muista lisukkeista?
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
ruijanpolku
11.04.2017 11:54


Viestejä: 306
Härkis oli mallia texmex, l. varsin voimallisesti maustettua ihan itsessään, potkua riitti. Suolaa vähän kaipasin coucous- sotkuuni lisää kun sitä haihtuu kairaan kokolailla hien mukana, ja oli matkasta unohtunut. Laitoin joukkoon vähän kuppikeittojauhetta, se auttoi.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Ölliäinen
11.04.2017 14:55


Viestejä: 755
Toistampa ihan uhallakkii jo tuonne toiseen ketjuun antamani vinkin:

Makosat ja retkellä heleposti valamistettavat evväät tien kuivatusta härkiksestä ja pekonin/ruohosipulin makusesta pikapottumuusista. Vesi lämpiämään, härkistä (+kuivattua paprikata, purjoo tms jos sattuu olemaan) joukkoon ja kun vesi kiehahtaa, kattilaan tarvittava miärä muusijauhetta ja eiku iäntä kohti kattilasta suoraan. Ja kattilan tiskausvesi ryypätään piälle jos mahhaan mahtuu.

Kuivatun härkiksen kun jauhaa ihan pieneks nii ei juuri tarvii liotella, maustetta BBQ ja TexMex -versioissa on ehkä liikaakii Ölliäisen makkuun. Perushärkiksen joukkoon lissäilen yrttejä. Nyhtökauroo en ou viittinä kuivata ku ei se märkänäkkää ollu härkiksen verosta Ölliäisen suussa.
_________________
Eläkeehä immeisiks
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Blog Käy lähettäjän sivustolla Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
heluna74
24.04.2017 20:37


Viestejä: 3132
Härkiksen makuun olen minäkin tykästynyt. Käytän sitä paljon kotona. Lapsenlapsi sanoi, ettei ole parempaa makaronilaatikkoa saanut, kun minun tekemäni, jossa jauhelihan tilalla oli härkistä.

Kuivanut en ole vielä, mutta kesäkuun reissulle kuivaan. Koostumus jo kertoo, että helppo juttu.

Nyhtökauraa olen päässyt maistamaan vasta kerran ja hyvää oli sekin.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3

 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


      Sivun alkuun  

Sivu 3 Yht. 3
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
Siirry: