|
|
|
|
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
|
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
luuppi 15.03.2018 7:44
Viestejä: 5158 |
Ei kokemusta, mutta luulisi titaanin pistekuumenemisongelman haittaavan paistaessa enemman kuin kattilalla keitellessa, jossa lammonsiirtoa varsinaisiin ruoka-aineksiin on tasoittamassa esim. vesi |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Aaro 15.03.2018 10:55
Viestejä: 1459 |
luuppi kirjoitti: |
Ei kokemusta, mutta luulisi titaanin pistekuumenemisongelman haittaavan paistaessa enemman kuin kattilalla keitellessa, jossa lammonsiirtoa varsinaisiin ruoka-aineksiin on tasoittamassa esim. vesi |
Eikös titaani ole huono lämmönjohdin verrattuna vaikka alumiiniin. Eikö se auta nuotiolla kun lämpöä tulee laajalti mutta epätasaisesti - siis ei hetkessä käräytä jotakin kohtaa? |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
KaukoAntero 15.03.2018 11:17
Viestejä: 373 |
Minulla oli yhden kesän käytössä titaaninen trangian pannu (nuotiolla paisteltiin). Tuon kokemuksen mukaan alumiininen toimii paljon paremmin. Titaanipelti meni projektimateriaaliksi.
Kauko |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
tst 19.05.2018 12:12
Viestejä: 5914 |
Toisessa ketjussa kyseltiin retkiruokien tilaamisesta ulkomailta ja sen pohjalta kurkin itsekin mahdollisia paikkoja. Törmäsin tähän sivuun jonka idea on kaiketi ansainnan ohella vähentää ruokahävikkiä. Päivillä pelaillaan, mutta on myös tuotteita joissa on runsaasti päiviä jäljellä (itseäni ei pelota ollenkaan jos kuivatuotteissa on vanha päiväys, aisteilla mennään siinä tapauksessa). Jatkanen wokkipannullani, mutta kävisikö paellapannu nuotiolla kokkailuun? https://www.matsmart.fi/paellapannu |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
luuppi 19.05.2018 17:13
Viestejä: 5158 |
Paellapannut on alunperin tehty nuotiokayttoon, muttei sillain kuin vaeltajina teemme nuotion, vaan he tekevat ensin ison (kovaaineksisesta puusta), joka sitten tasoitellaan muhimaan, pannun alle, pitkan ja rauhallisen kypsytysajan tarkoituksessa
- vai mitako meinasit pannuun laittaa? |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
tst 19.05.2018 17:32
Viestejä: 5914 |
^Suotavaa olisi, että soveltuisi kohtuudella kaikenlaiseen paistamiseen eli kalaa, lihaa yms. Kevyt tietysti näissä kuvioissa vaikkakin paksumpi pohjainen olisi tuotoksen kannalta parempi. |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
luuppi 15.09.2018 16:34
Viestejä: 5158 |
En tieda onko tama https://www.youtube.com/watch?v=Xh7sCOYmpSM
kevyt, mutten moista loytanyt silloin kun (4-5v sitten) etsin, eli
1. ei mitaan muoviosia (kahvassakaan; nuotiokaytto mahdoillista)
2. tasainen lampo, pohjarakenteen ansiosta (ruotsal. Gourmet-malli olisi tallainen, muttei tosiaan enaa kevyt)
Niinpa tingin jalkimmaisesta. Kooksi tuli varmaan sama kuin tassa (8 tuumaa)
- taman olisin valinnut ilman muuta, kauanko lie ollut myynnissa, tuo Stanley
Video vaikuttaa alkuun pitkaveteiselta, mutta bonuksena tulee vertailu valurautapannuun kayttotestissa |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
luuppi 15.09.2018 16:45
Viestejä: 5158 |
PS
Kavin lunttaamassa vanhasta keskustelusaikeesta edellisen valintani:
Loytyi mielestani [riittavan] hyva, Vangon 20 cm/ 188g HA pannu, kahvamekanismi kokonaan metalliosista.
11 euroa, Partioaitasta nakojaan saa [v. 2014 tietoa] kooltaan ja materiaaliltaan vastaavan LiTech pannun myoskin paremmalla, kokometallisella kahvalla 38 euroon. |
|
Sivun alkuun |
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|
|