Vaellusturinat II
- Osta ja työllistä yh-äitejä Vietnamissa
 
Etusivu Rekisteröidy Ohje Vaellusnet Kuva MMS-Blog Vaellusturinat I Tilastot Avatarit  
Asentopaikkani Phoogle                      

Kantotulen lieskan leikintää Hammastunturin syksyisessä erämaassa.... Kulpakkojokea Hammastunturin kupeessa....... Kuoppajärvi Hammasjärven pohjoispuolella ja ruskainen haavikko........ Pyhä-Nattasen huipulta heinäkuun 2005 helteillä... Idyllinen Riestojoki Sompion luonnonpuistossa..... Anterin huipulta itäänpäin kevättalvella 1993.....
 

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko Melonta Packraftmiitti 11.5-15.5 Jongunjoki
Näytä edelliset viestit:   
      Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia  
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe: Packraftmiitti 11.5-15.5 Jongunjoki
Timoa
17.03.2016 12:53


Viestejä: 1619
Packraftmiitti Jongunjoella 11.5-15.5.2016

http://www.timoanttalainen.com/2016/03/packraftmiitti-11-1552016-jongunjoella.html

"Kolmas packraftmiitti järjestetään toukokuussa Jongunjoella Kuhmossa. Miitti on aikaisempaa pidempi, mutta mikään ei estä osallistumasta vain osaan päivistä. Ensinmäinen tapahtuma oli Kymijoella ja toinen Helvetinjärvellä.

Jongunjoki virtaa kohtalaisen erämaisissa maisemissa ja reitin varrelta löytyy laavuja sekä tulipaikkoja. Virtapaikat ovat kohtalaisen selkeitä, mutta myös haastavia melottavia riippuen virtaamasta ja melojasta. Itse olen melonut joen avokanootilla viime kesäkuussa jolloin veden korkeus oli jo aavistuksen matalammalla. Virtaamista ei vielä voi veikata, mutta kyllä vettä silti riittää!

Ohjelma:
Ke 11.5 kello 14.00 -->
Jonkerijärven tulipaikka (kartta). Järvimelontaa, kalastusta yms. Joka tapauksessa tästä melotaan ohi torstai aamupäivällä joten tulipaikalle voi jäädä yöksi tai saapua paikalle torstai aamulla.

To 12.5 Aamupäivästä Jongunjokea eteenpäin. Yöksi esimerkiksi Kangasjärven laavulle (kartta) Tai jonnekkin lähialueelle.

Pe 13.5 Lukuisia koskia/virtapaikkoja ja illalla Aittokoskelle (kartta). Tänne pääsee myös autolla joten jos osallistut vain osaan reissusta niin tänne on hyvä lopettaa/aloittaa.

La 14.5 Kohti Laklaniemen laavua (kartta). Riippuen ajasta ja osallistujista jatkamme eteenpäin kävellen kohti Saarijärveä jossa parkkipaikat/tulipaikat yms... Tai sitten jäämme tänne.

Su 15.5 Saarijärvi (kartta). Saavumme tänne joko lauantaina tai sunnuntaina. Jossain vaiheessa päivää reissu loppuu.

Aikataulut ja paikat varmasti joustaa pitkin reissua, mutta muutama paikka pysyy samana joka tapauksessa. Lähtö keskiviiko/torstai Jongunjoen alusta Jonkerijärveltä, perjantai illalla Aittokoski ja sunnuntaina Saarijärvi.

Autojen venklaamiset ke, pe ja su paikkojen välillä hoidetaan kunhan varmistuu ketä on tulossa, millä tulossa ja mistä tulossa.

Tapahtuma on packraftharrastajien ja niistä kiinnostuneiden kokoontuminen. Taustalla ei ole yritystä/yhdistystä tai muuta sellaista organisaatiota. Idea on pitää hauska retki saman henkisten harrastajien kanssa. Jokainen on omalla vastuulla ja vastaa itse tekemisistänsä.
Mukaan tarvitset melontakelpoisen kelluvan laitteen sekä koskimelontaan sopivat turvallisuusvarusteet kypärä mukaanluettuna. Jokaisen koskipaikan voi kiertää maitse niin halutessaan. Päätöksen tekee jokainen itse.
Jos haluat osallistua kanootilla, kajakilla, uimapatjalla tai jollain muulla niin mukaan vaan! Varmasti saat kokeilla myös packraftia retken aikana. Jos et omista mitään kelluvaa laitetta niin sellaisen järjestäminen kohtuullisin kuluin onnistuu myös. Tapaamiseen voi tulla myös ilman melontakelpoista laitetta ihan vaan kokeilemaan miltä packraft tuntuu joessa. Melontareittiä voi myös seurailla maateitse.

Tulethan paikalle!

Jos tarvitset kalustoa lainaan, autokyytiä lähdön/määränpään välillä tai tulet paikalle erikoiseen aikaan niin olisi mukava jos ilmoittaisit asiasta niin tiedän ketä on tulossa ja koska. Se myös helpottaisi huomattavasti autorallia sunnuntaina takaisin lähtöpaikalle."
_________________
http://www.timoanttalainen.com
http://ulkoilublogit.blogspot.fi/
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla Vastaa lainaamalla viestiä
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

 
Tutustu muihin vastaavaan asiaan liittyviin keskusteluihin (Hakee kaikki keskustelut joiden otsikoissa esiintyy sama sana)
Aihe Kirjoittaja Foorumi Vastaukset Lähetetty
Packraftmiitti 18-20.9.2015 Helvetinj... Timoa Tiedotuskanava 7 31.08.2015 15:34 Katso viimeisin viesti
Packraftmiitti 3.10-5.10.2014 Kymijoki Timoa Melonta 6 28.08.2014 21:28 Katso viimeisin viesti
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


      Sivun alkuun  

Sivu 1 Yht. 1
Siirry: