Vaellusturinat II
Osta ja työllistä yh-äitejä Vietnamissa
 
Etusivu Rekisteröidy VaellusWiki Ohje Vaellusnet Kuva MMS-Blog Vaellusturinat I Tilastot Avatarit Valokuvakilpailu WAP  
Asentopaikkani Phoogle | Retkeilijän kiintopisteet                      

Kantotulen lieskan leikintää Hammastunturin syksyisessä erämaassa.... Kulpakkojokea Hammastunturin kupeessa....... Kuoppajärvi Hammasjärven pohjoispuolella ja ruskainen haavikko........ Pyhä-Nattasen huipulta heinäkuun 2005 helteillä... Idyllinen Riestojoki Sompion luonnonpuistossa..... Anterin huipulta itäänpäin kevättalvella 1993.....
 

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko Melonta Erkin melonta
Näytä edelliset viestit:   
      Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia  
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin Siirry sivulle 1, 2, 3, 4  Seuraava

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe: Erkin melonta
IkiHonka
06.03.2006 10:19


Viestejä: 5811
Erkki on laittanut viestin tuonne vanhalle puolelle . Aikoo lähteä matkaan kesäkuussa.
_________________
"Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisistansa"
Ikis the I
ikihonka koiranhäntä hotmail piste com ikihonka koiranhäntä hotmail piste com ikihonka koiranhäntä hotmail piste
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Blog Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
OS
06.03.2006 20:23


Viestejä: 7551
Toivottavasti reissusta tulee tosi ja toivottavasti saamme lukea juttua matkan edistymisestä näillä foorumeilla. Itsekin pitäisi tehdä kaksi melontareissua Inarille ensi kesän aikana.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
omat polut
08.03.2006 18:08


Viestejä: 3427
Pistän tähän vanhan puolen kommentit Erkki meloo Suomen aiheesta:

Tarkoitus on lähteä matkaan ensi kesäkuussa, kunhan pohjoisesta jäät lähtevät, ennen kaikkea Inarijärven pohjoispuolisista pikkujärvistä ja joista.

Harkitsin kyllä jossain vaiheessa inkkaria, mutta kajakki on nopeampi ja helpommin hallittava, erityisesti aallokossa ja koskissa. Prijon Catalinaan ei niin mahdottomasti tavaraa mahdu, mutta minulla sattuu olemaan sellainen ja kerta kaikkiaan pidän siitä.

Niin autuaallista kuin melonta parhaimmimllaan onkin, luulen, että tästä tulee kaikkein hankalin reissu. Ei se ahkion kiskominen loppujen lopuksi niin ihmeellistä ollut, oli vain pidettävä pää koossa ja ajateltava, että tämä on juuri nyt itseaiheutettu kohtaloni jota ei paeta.

Mitä Nokoon tulee, hän painii mielestäni olennaisesti rankemmassa sarjassa kuin minä, enkä sano tätä turhaa vaatimattomuuttani, koska en ole erityisen vaatimaton.

Karppisen Raimolle sen verran, että ihan oikein nähty, minä olen narsisti ja vaikka vietänkin tavallaan aika erakkomaista elämää, tapani olla olemassa perustuu kirjoittamiseen ja musiikin sekä teatterin tekemiseen, siis näkymiseen ja kuulumiseen muille ihmisille. Pitkillä raskailla yksinäisillä retkillä myös lämmittää ja antaa voimia tieto siitä, että jotkut lukevat matkapäiväkirjaa. Hyötyäkin siitä on ollut esimerkiksi majoitusten kannalta. Mutta pohjimmiltaan siinä on kyse tavastani olla olemassa jakamalla muille sitä, mitä teen. Eivät siitä kaikki voi pitää eikä tarvitsekaan. Oli tavallaan virkistävää lukea "linssiludemaisuudesta", kun näistä retkistä yleensä kuulee vain kehuja.

Mutta hassua että tuo sponsoriasia kummittelee edelleen. Kävelyretkeä varten kuusi vuotta sitten sain sponsorivarusteita muistaakseni max. 10 000 markan arvosta, sen jälkeen olen itse hankkinut varusteita ehkä 5-10 -kertaisella summalla, en ole laskenut. Kateellisille sponsorirahojen kyttääjille (en tarkoita varsinaisesti sinua, Raimo, mutta sellaisiakin on) voin vakuuttaa, ettei retkeily ns. kannata.

Mahdollisesti pidän tekstiviestinettipäiväkirjaa melontaretken ajan, jos se on helppo toteuttaa.

Lisääjä Ikis (Ikihonka) Maanantai, 06.Maaliskuu, 2006 - klo 09.15:


Mukava kuulla Sinusta taas Erkki. Laita ihmeessä nettipäiväkirjaan reissun eteneminen. Millainen on alustava reittisuunnitelma?

Lisääjä Erkki_Lampen (Erkki_Lampen) Maanantai, 06.Maaliskuu, 2006 - klo 15.17:


Reittisuunnitelma on suurin piirtein tällainen:
Näätämön Nuortijokea Norjan rajalta ylävirtaan, Sevettijärvi, Inarijärvi, Tolosjokea ylös, kärräys yli Saariselän, Tankajoki, Lokka, Luiro, Kemijoki, Kemijärveltä sotkuista reittiä Kitkan vesistöön ja Kuusamon rikkonaiseen maastoon, Irnijärvi, Ölkyt, Hossa, Kiantajärvi, Emäjoki, Oulujärvi, sieltä jotain viheliäistä puroa vastavirtaan ja Maanselän yli Saimaan latvoille, loputonta suunnistusta ja eksyilyä Saimaalla, Väliväylää Kymijoelle ja merelle.

Lisääjä Jevskidee (Jevskidee) Maanantai, 06.Maaliskuu, 2006 - klo 15.54:


Olisi kiva jos kirjoittaisit tuonne uudelle puolelle, mutta kiva niinkin, että kirjoitat tänne.

Harkitsitko ollenkaan koottavaa kanoottia, pakcanoeta esimerkiksi? Ja mitä tarkoitat kärräyksellä yli Saariselän? Jokuhan yritti sitä veneen kanssa huonolla menestyksellä mutta onnistuen, mutta kajakki lienee helpompi vaihtoehto. Se on vaan kilometrikin pitkä matka, jos alla ei ole tietä.

Mukava kun teet näitä reissuja.

Lisääjä Ikis (Ikihonka) Maanantai, 06.Maaliskuu, 2006 - klo 19.38:


Onhan siinä hommaa kerrakseen. Ja helppo uskoa sanojasi: "...Niin autuaallista kuin melonta parhaimmimllaan onkin, luulen, että tästä tulee kaikkein hankalin reissu..." Tsemppiä.

Lisääjä (J_Susiraja) Maanantai, 06.Maaliskuu, 2006 - klo 20.15:


Vedenjakajaseudut ovat varmasti kohtuullisen hankalia. Kertoilehan sitten, kun alkaa reitti muotoutua tarkemmin tuon "jotain viheliäistä puroa vastavirtaan" osalta. Muutama vähemmän viheliäinen puro noiden jälkeen on onneksi myötävirtaan.

Lisääjä Kopsus (Kopsus) Tiistai, 07.Maaliskuu, 2006 - klo 08.37:


Kajakki on varmasti oikea valinta, kun on yksin liikkeellä. Vasta- ja sivutuulessa varmasti parempi meloa ja helpompi liikutella maitse kuin avokanootti. Kaatuessa helpompi nousta jne. jne.

Okei, kipuaminen matalissa puroissa edestakaisin kajakkiin ja pois on rassaavaa. Kesällä selviää pienellä varustemäärällä ja tarvittaessa voit sijoittaa tilapäisesti ruokakassin siihen istuimen taakse, okei kaatua ei silloin saa.

Ja kyllä niitä metsäautoteitä on Suomi pullollaan, niin ei nuo kantotaipaleet mikään ongelma ole. Jopa yli kymmenenkään kilometrin taipaleita ei tartte pelätä ollenkaan, kun on tie alla (kokemuksesta).

Oletko miten varustautunut kylmiin vesiin alkumatkasta?

Toivotaan, että tuulet ovat suosiollisia. Meinaan, Suomessa nuo etelänpuoleiset tuulet yleensä hallitsee.

En usko, että tuo rankempi juttu ahkioretkeen nähden on. Okei, perkeleet lentää hyttyspilvessä vesisateessa rämmittäessä pikkupuroja ylös, mutta kyllä siellä Saimaan suurilla selillä sitten silmä lepää ihan erilailla.

Lisääjä Jevskidee (Jevskidee) Tiistai, 07.Maaliskuu, 2006 - klo 09.11:


En usko, että tuo rankempi juttu ahkioretkeen nähden on. Okei, perkeleet lentää hyttyspilvessä vesisateessa rämmittäessä pikkupuroja ylös, mutta kyllä siellä Saimaan suurilla selillä sitten silmä lepää ihan erilailla.

Tuo taitaa olla silviissii mukava reissu, että se helpottuu loppua kohden. Alussa voi olla rämpimistä, kiskomista ja puljaamista, mutta mitä etelämpään tulee, sitä helpommaksi käy kulku.

Lisääjä Raimo Karppinen (Nachos_Man) Tiistai, 07.Maaliskuu, 2006 - klo 16.44:


Toivottelen myös mukavaa matkaa ja ilman sarvia ja hampaita. Pikkuisen kadutti juttuni vaikkakin oli kai niin kuin ajattelin.
Muistan kun kirjoitin ja sattumoisin sattui olemaan kuinka ollakaan, saunaillan jälkihöyryissä...

Jos kaipaat jotain Inarinjärven paikallistuntemusta, tässä olis metsähallituksen miehen työnumero.
Ajelee työkseen Inarinjärveä ympäriinsä ja tuntee luullakseni alueen erittäin hyvin.
Ystävällisin terveisin, Raimo

Jarmo 0400310125

Lisääjä (Pohjanpoika) Tiistai, 07.Maaliskuu, 2006 - klo 20.39:


Aika kehnoa porukoilla tuo Saariselän tuntemus. Jos Erkki meloo Tolosjokea ylös, hän rantautuu Kakslauttasessa ja vetää menopelin asfaltoitua tietä Tankajoelle, joka menee nelostien ali jossain Tankavaaran paikkeilla.

Lisääjä Erkki_Lampen (Erkki_Lampen) Keskiviikko, 08.Maaliskuu, 2006 - klo 16.15:


Kiitos Raimo tuosta puhelinnumerosta. Kesäkuun alussa täytyy ryhtyä tiedustelemaan jäätilannetta.

Toki toivon ettei retki osoittaudu ikävällä tavalla rankaksi, mutta:

Niin kauan kuin on hiukankin lunta, on ahkion kiskonta missä tahansa helpompaa kuin kajakin kiskominen kivistä ryteikköistä jokea ylöspäin. Sama pätee kajakin kärräykseen upottavassa hiekassa.

Tunturilta voi laskea ahkion kanssa hissukseen ja valita laskureitin, ja jos laskiessaan kaatuu, niin mitäpä tuosta. Koskea ei voi laskea hissukseen, ja jos siinä kaatuu niin se päivä on aika lailla täysi, varsinkin jos vedet ovat kylmiä.

Ylipäätään: jos hiihtoretkellä kaatuu, sen kun vain noustaan ylös. Jos hyisen Inarijärven selkää ylittäessään kaatuu, niin... en välittäisi ajatella, vaikka syytä onkin.

Kuivapukua en aio hankkia, pitkävartiset kahluusaappaat kyllä. Muuten aion varautua kylmiin vesiin melomalla alkumatkasta lähellä rantoja.

Tämä turinapuoli on vissiin museoitu, joten jatketaan keskustelua uudella puolella.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
omat polut
08.03.2006 18:28


Viestejä: 3427
Jäätilanne voi tosiaan yllättää, kerran piti mennä Inarille melomaan kesäkuun I/II- viikolla. No porukkahan ajeli järvellä vielä kelkoilla täyttä päätä.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
omat polut
09.03.2006 13:08


Viestejä: 3427
Reitistä tuli mieleen, eikö olisi Erkki komeampaa aloittaa Pulmangista. Pulmakasjokea suoraan etelään, lyhyen vedenjakajan yli Vaijokeen, Iijärvelle, lyhyen kannksen yli Pautujärveen, josta lirua Inarille. Tietysti voisi aloittaa myös Nuorgamista, Teno, Pulmankijoki/järvi ja edelläkuvattua jatko.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Rin-tin-tin
09.03.2006 13:17


Viestejä: 1162
omat polut kirjoitti:
Reitistä tuli mieleen, eikö olisi Erkki komeampaa aloittaa Pulmangista. Pulmakasjokea suoraan etelään, lyhyen vedenjakajan yli Vaijokeen, Iijärvelle, lyhyen kannksen yli Pautujärveen, josta lirua Inarille. Tietysti voisi aloittaa myös Nuorgamista, Teno, Pulmankijoki/järvi ja edelläkuvattua jatko.


Jos itse yrittäisin vastaavaa (yritykseksi se jäisikin), niin valitsisin reitin niin, että siinä olisi mahdollisimman vähän puljaamista, vähävetisiä paikkoja ja pahoja koskia. Mieluummin työntäisin 30 kilometriä kärryssä tietä pitkin kuin äheltäisin saman ajan 10 kilometrin pätkää puoliksi vedessä ja puoliksi maalla.
_________________
Kaikkea aikansa.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Blog Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
omat polut
09.03.2006 13:28


Viestejä: 3427
Rin-tin-tin kirjoitti:
omat polut kirjoitti:
Reitistä tuli mieleen, eikö olisi Erkki komeampaa aloittaa Pulmangista. Pulmakasjokea suoraan etelään, lyhyen vedenjakajan yli Vaijokeen, Iijärvelle, lyhyen kannksen yli Pautujärveen, josta lirua Inarille. Tietysti voisi aloittaa myös Nuorgamista, Teno, Pulmankijoki/järvi ja edelläkuvattua jatko.


Jos itse yrittäisin vastaavaa (yritykseksi se jäisikin), niin valitsisin reitin niin, että siinä olisi mahdollisimman vähän puljaamista, vähävetisiä paikkoja ja pahoja koskia. Mieluummin työntäisin 30 kilometriä kärryssä tietä pitkin kuin äheltäisin saman ajan 10 kilometrin pätkää puoliksi vedessä ja puoliksi maalla.


Täysin totta, että suuren osan Pulmakasjoesta joutuisi uittamaan/muotkaamaan koskien ohi(ja vielä vastavirtaan), pirun jyrkkä ränni. Lähtäpaikka vaan sattuisi komeasti Suomen pohjoisimpaan kohtaan.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
OS
09.03.2006 19:22


Viestejä: 7551
Olen itsekin joskus suunnitellut, ja karttojakin ostellut, tätä Pulmankijoki vaihtoehtoa. Tarkoitukseni oli tulla Lokan altaan kautta vain Rovaniemelle asti, jonne reitti onkin varsin selvä, kunhan vain Saariselän ohituksesta selviää. Pulmankijoki oli kuitenkin se mihin reissu oikeastaan lopahti. En ole käynyt jokea katsomassa, mutta arvelin, että kevättulvaisena se saattaa olla turhan kova paikka nousta vastavirtaan.
Varhaisimman retkeni Inarijärvellä olen melonut kesällä 1997, silloin olin vesillä 11.-16.6. Lähdin vesille Nanguniemen satamasta, kävin mutkan Sarmivuonon pohjukassa, mutta järvelle palattuani eteneminen loppui jo Jääsaarille, sillä suuret selät olivat vielä jäässä.
Saarten sokkelot olivat kuitenkin jäättömiä, joten viikon verran siellä riitti melottavaa. Jäitä lukuunottamatta olosuhteet olivat oikein hyvät.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
elampen
09.03.2006 19:42
Vieras

Olisi aivan erinomaisen komeaa aloittaa Pulmankijärvestä, mutta kevättulva vastavirtaan ei houkuta. Hyvää aloituspaikkaa ei tosin oikein olekaan, on vain eri tavoin ongelmallisia, ja tuo Näätämö vaikuttaa vähiten hankalalta.
 Sivun alkuun
Personal Photo Album Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Nachos man
09.03.2006 21:21


Viestejä: 812
Onko suunnitelmissa tehdä matka ihan itekseen, siis ilman minkäänkaista huoltoapua?
Entä onko tarvetta? Esim. menomatkan osalta?
Täällähän on tätä porukkaa. Ainahan voi jollain olla aikaa niihin aikoihin..
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
elampen
09.03.2006 23:33
Vieras

Kajakin kuskauksesta pohjoiseen on jo alustavasti sovittu kaverin kanssa. Ja onhan noita tankkauspisteitä jo alkumatkasta: Näätämö, Sevetin baari, Ivalo, Kakslauttanen, Vuotso, Lokka...

Reittivaihtoehtona houkuttaisi meloa Lokkaa itään, Pihtijokea ylös, Kairijokea alas ja ottaa kunnon löylyt ja pari olutta Kairiverissä, mutta tuo Pihtijoen ja Kairijoen latvojen välinen kärräystaival näyttää kovin epämääräiseltä. Piti viettää viime syksynä viikko syyslomaa pohjoisessa noita vedenjakajaosuuksia tutkien, mutta iski joku hulluus ja kävinkin hakemassa auton Saksasta. No, ainakin ne maisemat tulevat nyt näyttämään tuoreemmilta, kun ei ole enimmäkseen hajuakaan, mikä siellä odottaa.
 Sivun alkuun
Personal Photo Album Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
IkiHonka
09.03.2006 23:40


Viestejä: 5811
Erkki_Lampen kirjoitti:
No, ainakin ne maisemat tulevat nyt näyttämään tuoreemmilta, kun ei ole enimmäkseen hajuakaan, mikä siellä odottaa.


Hommassa on silloin enemmän seikkailun makua, kun reitti ei ole etukäteen selväksi katsottuna.

Erkki, Sinä kun olet noita kynämiehiä, niin olisiko mahdollista saada luettavaksi jo valmistautumisestasi ja mietteitäsi ennen H-hetkeä?
_________________
"Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisistansa"
Ikis the I
ikihonka koiranhäntä hotmail piste com ikihonka koiranhäntä hotmail piste com ikihonka koiranhäntä hotmail piste
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Blog Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
elampen
10.03.2006 2:55
Vieras

Heti kun varmistuu että todella lähden, koetan järjestää tekstiviesteillä päivitettävän nettipäiväkirjan, ja sinne koetan kirjoittaa myös valmisteluista. Tällä hetkellä matkaan lähtö on 80-90% todennäköistä.

Kyllä tuo Kairijoki houkuttelee entistä enemmän Luiroon verrattuna. Pihtijoen sivujokien, esimerkiksi Parakaisen, luulisi olevan tuohon aikaan kohtalaisen hyvin melottavissa. Tai mistä sitä tietää millaista ryteikköä ne ovat, kaatuneita näreitä ja majavapatoja... hassu juttu, harmit ja vastukset alkavat kiinnostaa aivan erityisesti. Kai se on elämän merkki. Niitä kyllä tulee taatusti piisaamaan.
 Sivun alkuun
Personal Photo Album Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
karvajalka
22.03.2006 15:05


Viestejä: 6
Nyt kun tuntuu olevan paljon asiantuntemusta täällä,kysyisin että
minne kannattaisi auto jättää, kun on menossa ensi suvena meloskelemaan pohjois Inarille.Paikka saisi olla sellainen missä
voisi palattuaan saunoa ja yöpyä ennen paluumatkaa, ja autokin löytyisi omalta paikaltaan sintä minne sen jätti, ja mieluiten kaikilla
kumitassuilla varustettuna.En ole inarilla aijemmin meloskellut, joten mieluusti otan kaikki vinkit vastaan.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
OS
22.03.2006 20:16


Viestejä: 7551
Muutaman kerran olen pohjoiselle Inarille lähtenyt Partakosta, Hietajoen leirintäalueelta, paikka on järven rannassa ja siitä on helppo lähteä vesille. Auton saa talon pihaan rahallista korvausta vastaan, näin euroaikana maksu on ollut 10€/viikko. Suihkussa olen yleensä reissulta palattuani käynyt, mutta kyllä sieltä käsittääkseni saunakin löytyy. Pihassa on muutama mökki, eri asia on, että onko niistä joku vapaana silloin kun järveltä tulee. Partakosta luulisi löytyvän muitakin mökin vuokraajia.

Toinen mahdollinen paikka on vähän pohjoisempana, Nitsijärvellä. En tiedä löytyykö sieltä minkäänlaista mökkikylää.

Minkälaisella kalustolla ja melontakokemuksella olet Inarille lähdössä. Parhaimmillaan kelit ovat aivan loistavat, jopa viikon verran hellettä ja heikkoja tuulia. Tämmöiset hellekelit voivat kyllä käydä varsin rasittaviksi, varsinkin jos on liikkeellä noin juhannuksen aikoihin. Tällöin aurinko paahtaa yötä päivää ja viilennystä ei välttämättä löydy edes yöllä.

Toisaalta olosuhteet voivat muuttua radikaalisti jopa kymmenessä minuutissa. Kesäkuussa 2000 vuorokauden mittainen tyyni, lämmin sää muuttui tosiaankin kymmenessä minuutissa lähes myrskyksi ja siitä eteenpäin olikin tekemistä että etenemään pääsi. Olin lähtenyt vesille juuri täältä Partakosta, mutta tässä tapauksessa sinne palaaminen ei onnistunut, joten meloin Ukonjärvelle ja ajelin sieltä taksilla Partakkoon hakemaan autoani. "Pieni" rahallinen korvaus piti tästäkin kyydistä suorittaa.

Viime kesänä olin Inarilla elokuun loppupuolella ja se oli erittäin tuulinen reissu, varsinkin viimeisenä päivänä oli semmoinen myllerrys, että enpä ole sellaista koskaan siellä kokenut, onneksi ei tarvinnut olla enää vesillä silloin. Monesti siellä mietityttää, että minkälainen keli on silloin, kun suuret petäjät kaatuvat ja katkeilevat.

Pahimmillaan tämmöinen kova tuuli on silloin, kun se iskee vaikka viimeisenä yönä. Pois pitäisi päästä ja eväätkin ovat vähissä, joten siinä onkin suunnittelemista.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin Siirry sivulle 1, 2, 3, 4  Seuraava

 
Tutustu muihin vastaavaan asiaan liittyviin keskusteluihin (Hakee kaikki keskustelut joiden otsikoissa esiintyy sama sana)
Aihe Kirjoittaja Foorumi Vastaukset Lähetetty
Melonta Multia - Pori? KaukoAntero Melonta 2 06.08.2017 12:33 Katso viimeisin viesti
Seuraava melonta reissu varg62 Melonta 9 28.12.2016 17:10 Katso viimeisin viesti
Lestijoen melonta gubbe Melonta 4 19.05.2015 21:53 Katso viimeisin viesti
Onko melonta vaeltamista? Kajakkipummi Melonta 16 03.12.2013 21:04 Katso viimeisin viesti
Lofooteilta kajakki melonta kokemuksia? JHuhta Melonta 11 08.10.2013 16:40 Katso viimeisin viesti
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


      Sivun alkuun  

Sivu 1 Yht. 4
Siirry sivulle 1, 2, 3, 4  Seuraava
Siirry: