Vaellusturinat II
- Osta ja työllistä yh-äitejä Vietnamissa
 
Etusivu Rekisteröidy Ohje Vaellusnet Kuva MMS-Blog Vaellusturinat I Tilastot Avatarit  
Asentopaikkani Phoogle                      

Kantotulen lieskan leikintää Hammastunturin syksyisessä erämaassa.... Kulpakkojokea Hammastunturin kupeessa....... Kuoppajärvi Hammasjärven pohjoispuolella ja ruskainen haavikko........ Pyhä-Nattasen huipulta heinäkuun 2005 helteillä... Idyllinen Riestojoki Sompion luonnonpuistossa..... Anterin huipulta itäänpäin kevättalvella 1993.....
 

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko Arktiset alueet Arktinen vuosi 2006
Näytä edelliset viestit:   
      Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia  
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe: Arktinen vuosi 2006
Reissu Pete
04.02.2006 1:20


Viestejä: 717
Suomalainen Arktinen retkikuntatoiminta on ennätyksellisen vilkasta vuonna 2006.

Kauden aloittaa Laskuvarjojääkärikillan pohjoisnapa -retkikunta. Matka alkaa 22.2.2006 ja tavoitteena on tällä kertaa todellinen maailman katto. Maantieteellinen pohjoisnapa. Retkikunnassa on mukana 7 henkilöä. Matka n. 850 km?

Seuraavana matkaan lähtee Reissu Peten (Meikä) retkikunta. Suuntana on tänäkin vuonna Svalbard ja parin viikon aikana on tarkoitus yrittää viime keväänä väliin jääneelle Perriertoppenille, sekä testata aikamoinen määrä varusteita tulevaisuuden varalle. Reissun matka n. 250 km.

Pari päivää myöhemmin Kari Vainion (Vaiska.fi) retkikunta lähtee kolmiviikkoiselle reissulleen Huippuvuorten korkeimmalle huipulle Newtontoppenille. Retkikunnan koko on 15 henkilöä.

Huhtikuun alkupuolella Matkansa aloittavat Eero Oura ja Vesa Luomala, joiden yhteisen Grönlanti 2006 -retken tarkoituksena on ylittää Grönlannin sisämaan jäätikkö.
Matkaan on tarkoitus lähteä huhtikuun puolessa välissä ja kulkea matka tällä kertaa aivan meren rannasta alkaen ja myös rantaan päätyen.

Pasi Ikonen (Retki -lehti) on mukana seitsemän hengen kansainvälisessä retkikunnassa, jonka yksi jäsen on halvantunut aikanaan kiipeilyonnetomuudessa. Niimpä retkikunnalla on mukanaan erikoisuuksia mm. hänen hiihtoasunsa - joka on eräänlainen 2/3 pituinen, lämpöantureilla varustettu
makuupussi - hiilikuituinen kenttä-WC sekä itse hiihtokelkka.
Ikosen retkikunnan matka alkaa huhtikuun lopussa ja takaisin koti suomessa olisi tarkoitus olla.... ennen juhannusta..

Näiden rekikuntien etemistä voi seurata netistä. Grönlanti 2006 (Luomala&Oura) ja Reissu Peten matkoja suoraan expedition.fi sivuilta ja muita retkikuntia niiden omilta sivuiltaan tai uutisotsikoin expedition.fi sivuilta.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Duommá
25.02.2006 19:09


Viestejä: 307
Tsemppiä Pete ja muut retkikunnan jäsenet. Älkää tällä kertaa palelluttako ruumiinosia evakuointikuntoon, tehkää hyvä retki ja palatkaa hyvävoimaisina kertomaan kokemuksistanne meille arkisten (ei arktisten!) alueiden kulkijoille.
_________________
Veikkolan vaeltaja
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
seppo
24.04.2006 7:01


Viestejä: 2392
STT tiedottaa:

Norjan Huippuvuorilla etsittiin yöllä kahta suomalaista hiihtäjää, jotka joutuivat syrjäseudulla huonon sään yllättämäksi. Pelastuspartio löysi parikymppiset suomalaiset aamuyöllä.

- Näkyvyys on todella huono ja suomalaisia on siksi vaikea löytää, pelastusjohtaja Ole Christian Bosch sanoi ennen parivaljakon löytymistä. Hiihtäjät kutsuivat pelastajat paikalle illansuussa matkapuhelimella.

Tuuli puhalsi alueella noin 25 metrin sekuntivauhtia.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Blog Käy lähettäjän sivustolla Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Reissu Pete
15.05.2006 22:11


Viestejä: 717
No niin.
Vesa Luomala ja Eero Oura ovat tänään iltapäivällä astuneet Grönlannin jäätikön länsireunan yli ja koputtelevat nyt kovaa maata. Vielä on jäljellä n. 35 km, jotta ajateltu rannalta rannalle kulkeminen toteutuu.

http://www.expedition.fi/view.php?menuId=361
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

 
Tutustu muihin vastaavaan asiaan liittyviin keskusteluihin (Hakee kaikki keskustelut joiden otsikoissa esiintyy sama sana)
Aihe Kirjoittaja Foorumi Vastaukset Lähetetty
Arktinen vuosi 2019 Marko Häkkinen Arktiset alueet 12 23.03.2019 11:34 Katso viimeisin viesti
Vuosi luonnossa kaamos Lappi 31 10.10.2018 10:57 Katso viimeisin viesti
Arktinen vuosi 2018 Korpijaakko Arktiset alueet 9 15.02.2018 18:17 Katso viimeisin viesti
Arktinen vuosi 2017 Korpijaakko Arktiset alueet 22 13.03.2017 21:37 Katso viimeisin viesti
Arktinen vuosi 2016 Korpijaakko Arktiset alueet 62 25.01.2016 13:53 Katso viimeisin viesti
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


      Sivun alkuun  

Sivu 1 Yht. 1
Siirry: