Vaellusturinat II Foorumin päävalikko -> Blogit -> tarpeettoman ihmisen blogi

Käyttäjät selaamassa tätä blogia: Ei kukaan

Risukasan keskellä


25.09.2009 11:04

[  Mieliala: Neutral ]
Terve taas,

viikko alkaa olla pulkassa ja elämä näyttää jo joskus niitä parempia puoliaankin.
Pullo on pysynyt kiinni, lukuunottamatta saunakaljoja mutta niitähän ei ole ennenkään laskettu. Viinipullo ja viski on tuolla kaapissa, korkkaamatta,
Exä soittelee muutaman kerran viikon aikana, lähinnä vittuillakseen. Tällä viikolla päällimmäsinä aiheina olivat minun suunnaton köyhyys ja sysimusta kelvottomuus isähahmona.
Köyhyys lähti lähinnä siitä kun keskimmäinen tyttö olisi halunnut uuden ratsastuskortin, hän kun käy aika säännöllisesti ratsastamassa. Kymmenen kerran kortti maksaisi ”vain” 225e, ja minä kun olin niin ilkeä, että en suostunut sitä maksamaan. Exän mielestä ei riitä, että maksan elatusmaksut, minun pitäisi myös maksaa lasten harrastuksia, minä kun asun nyt yksin niin tuota rahaa minulla jää.
Muistutin rakasta exääni siitä kun hän vingutti minun Visaa noin 6000e arvosta. Hän kuittasi sen sanomalla: ”Olihan minulla oikeus käyttää sinun korttiasi ja oli muuten aika pikkumaista kun lopetit sen, millä minä nyt ostan talvikengät ?” Meinasin sanoa, että millä aiot ostaa autoosi uudet talvirenkaat mutta säästänpä sen myöhempään ajankohtaan. Eli taas sai isä lapsen vihat niskaansa kun ei ostanut ratsastuskorttia. Ja kuuden tonnin Visa-lasku pikkumaista! Voi vee, noita naisia !!
Tällä viikolla on ollut useita sumuisia aamuja ja on ollut tosi kivaa ottaa kuvia. Jos joskus saisi itsestään sen verran irti, että laittaisi niitä näytille. Tämä aamu oli hieno kun sumu leijui puiden latvojen tasalla ja näin metsän reunassa hirven vasansa kera. Liikkuivat vain niin nopeasti, että en oikein ehtinyt valotusta säätää kohdalleen mutta verkkokalvolle kuvajainen jäi loppuiäksi.
Nyt taitaa tulla sellainen viikonloppu, että en lähde mihinkään, olen kotona. Haluan toisaalta ihan katsoa, onko minusta pitämään korkki kiinni. Toinen syy on huomenna, lauantaina olevat Tyrnävän pottumarkkinat, sinne on päästävä, joka vuosi sinne on päästävä. Lauantai-ilta sitten pelottaa, että korkki narahtaa. En kuitenkaan aio tehdä mitään suunnitelmaa, jolla koettaisin pelastaa lauantai-illan, katsellaan mitä tulee. Olen tutkaillut itseäni, josko olisi jonkinlainen haku päällä mutta tuloksetta, erosta vielä niin vähän aikaa, että ei oikein innosta. Katsellaan nyt ihan avoimin mielin, mitä viikonloppu tuo tullessaan. Hyvää viikonloppua kaikille !!

Lähettänyt: tarpeeton ihminen    2 Kommentteja    (Lähetä komentti)

Trackbackit (0) Pysyvä linkki

Aallon pohjasta toiseen...


18.09.2009 12:08

[  Mieliala: Confused ]
Taas uusi viikonloppu painaa päälle. Mitähän nyt tekisi ?
Lapsia on turha odottaa luokseen, exä kieltää, kysyin jo, useammankin kerran. Oikeushan minulla toki olisi mutta mutta..
Tarvittaessa saisin apua poliisilta ja sosiaaliviranomaisilta mutta mitähän lapset ajattelisivat jos ihan poliisisetä tulisi hakemaan heitä. Oikeus minulla olisi mutta sen verran ajattelen kuitenkin lapsia että en ihan väkisin. Luotan lapsen vaistoon.
Sitä vaan ihmettelen pienessä mielessäni, että kuinka kauan nainen jaksaa piruilla ja vittuilla, aina kun mahdollista niin heittää kapuloita rattaisiin vaikka itse otti ja lähti. Miksi pitää olla noin pirullinen. Antaisi minun olla rauhassa, tavata lapsia ja eläisi onnellisena omaa uutta elämäänsä. Vaan ei, aina pitää jotain ilkeyttä olla tekemässä. Meillä oli yhteinen S-tili, jonne kertyi sangen runsaasti bonuksia, nytkin siellä oli, siis oli, yli 800e. Niin tuo käpysäkki, exä, otti ja siirsi kaikki rahat sieltä omalle tililleen !! Vaan osaan se minäkin, ainakin jotain. Minulla on ihan ikioma, velaton pieni auto mutta exän auto..siitä on velkaa, yhteistä velkaa ja auto on vielä yhteinen, kummankin nimissä. Arvaa, kuka vei tuon tila-auton talvirenkaat omaan varastoonsa ? Minä kun en ole saanut ko. autolla ajaa lainkaan, niin eikö minullakin ole oikeus käyttää sitä, oikeus omaan puolikkaaseen. Noh, tulee se talvi piakkoin, voipi olla että tila-auton talvirenkaille on vielä kysyntää ja saattaahan ne jonkun verran exälle maksaa, käteisenä, ei luonnossa puolukoina....

Viikon aikana pullokin on pysynyt kiinni, ei ole huono olo iskenyt. Saunakaljat on kestänyt juoda eikä putki ole hirttänyt päälle. Sinällään menee hyvin.
Ulosottomies koputtelee tuossa oven takana kun exä vinguttama Visa on maksamatta, lyhentänyt olen kovastikin mutta nyt seuraavaan tiliin on vielä piiiitkä aika. Täytynee yrittää sopia jotenkin, ei kai nyt 5000e niin iso summa ole, että siitä ei sopuun päästäisi, vai onko ??

Vaan mitä tekisi viikonloppuna? Tänä aamuna meillä oli pari astetta pakkasta ja viikonlopuksi on Oulun seudulle luvattu ihan OK säätä. Lähtiskö metsästämään vai lähtiskö ihan viikonloppuvaellukselle. Jos kävisi Syötteen maisemissa, ihan yöpymässä. Yksin kun joutuu liikkumaan niin viikonlopuksi eväät on pian hankittu. Juu, taidan huomenna suunnistaa Syötteelle, hukutan murheeni luontoon, vai onko se roskaamista ?

Lähettänyt: tarpeeton ihminen    2 Kommentteja    (Lähetä komentti)

Trackbackit (0) Pysyvä linkki

Olisiko minusta sittenkin vielä mieheksi ???


04.09.2009 9:50

[  Mieliala: Neutral ]
Heitin tuon kysymyksen itselleni kun onnistuin pitämään koko viikon ajan tuon pullon korkin kiinni. Hyvä minä !!
Vaikka pullo tuokin hetken lohtua niin ei siihen voi upottaa koko elämäänsä. Tätä viisastelua kai voisi jatkaa loputtomiin mutta tehty mikä tehty, pullo on kiinni.

Posti kantaa nyt joka päivä karhulaskuja, lähinnä luottokortista, joka on ylittynyt aika rankasti, uhkailevat jo ulosotolla. Elatusmaksutkin pitäisi hoitaa. No elatusmaksuista suurin lasku, 6300e, sen maksan tänään, sitten onkin hamaan tulevaisuuteen joka kuukausi 600euron maksu alaikäisistä lapsista. Kyllä kukkarollani kävijöitä riittää. Eikä tarvi miettiä, mihin rahani laitan.
Exä vit**lee kun sanoo, että mistäs tuollainen köyhä persaukinen mies luulee itselleen uuden naisen löytävän?
Asiaahan tuo sanoo vaikka vit**leekin. Kuka tällaisen huolii? Toisaalta se on juuri nyt minun huolistani pienin, ei ole oikein haku päällä.

Vettä sataa, sataa oikein maahan asti, todella syksyinen sää. Ensin ajattelin, että lähden tänään käymään Pilpasuolla, reppukin on jo pakattu mutta voihan se olla että siirtyy huomiselle. Ja jos sää on sunnuntaina hyvä, käyn Sanginjoen luontopolulla. Harkitsin jopa, että yövyn Pilpasuolla, en olisi nimittäin ainoa, tiedän eräänkin perheen, joka vietti siellä yönsä pienten lasten kanssa vaikka paikka on ihan lähellä kaupunkia.
Parin viikon päähän on suunnitteilla Kuusamon reissu, ihan yksin olisin lähdössä. Tarkoituksena kiertää jonkin verran Karhunkierrosta. Toisaalta luin tuossa paikallista Forum-lehteä ja siellä oli iso juttu kun kaksi naista olivat käyneet Korouomassa. Parin yön lenkin olivat heittäneet. Rupesi sekin kiinnostamaan, molemmat kohteet kuitenkin aika lähellä. No, katsellaan ja tulevana viikoloppuna käyn kuitenkin metsässä. Ja tänään tapaan lapsia koulun jälkeen. Jotain positiivista kuitenkin.

On ollut kiva, tosi kiva lukea positiivisia posteja ihmisiltä, jotka ovat blogiani jaksaneet lukea. Kiitos heille. Ette arvaakaan, kuinka suuri merkitys sellaisilla asioilla on. Alkuviikosta eräs työkaverini, nainen, joka tietää tämän tilanteeni, tuli luokseni, painoi kätensä olkapäälleni ja kysyi, kuinka jaksan. Ja minulta tuli vain itku. Näin huonosti minä jaksan mutta jaksan kuitenkin.

Lähettänyt: tarpeeton ihminen    1 Kommentteja    (Lähetä komentti)

Trackbackit (0) Pysyvä linkki

Miksi tämä on tällaista ?!?!?


28.08.2009 11:05

[  Mieliala: Scared ]
Viikko alkaa olla pulkassa, enempi vähempi alkoholin huuruissa, ikävä kyllä. Viinaan on niin pirun helppo hukuttaa surut ja murheet, ja kun lopuksi vielä kaikki velat muuttuu saataviksi.
Viime viikonloppuna kävin vanhempieni mökillä tuolla Sodankylän korvessa, isä oli siellä. Juteltiin niin kuin miesten kesken asioita, viinaa ei kulunut kuin 5 puolen litran olutta yhteensä koko aikana, isä kun ei oikein ota niin en sitten minäkään ottanut.
Verkkoja uitettiin oikein kunnolla. Kahtena yönä oli 5 siikaverkkoa ja 6 muikkuverkkoa vedessä. Saaliina 6 kuhaa ja ämpärillinen muikkuja. Uistelemalla saatiin vielä 3 haukea ja onnistuin vielä saamaan haulikolla sorsankin, että oli oikein onnistunut viikonloppu. Säätkin oli suotuisat ja isän kanssa veresteltiin vanhoja muistoja, missä onkaan liikuttu, yövytty, metsästetty, kalastettu. Loisto reissu. Harmi kun matkaa on liki 400 km yhteensuuntaan.
Sunnuntaina kun kotiuduin niin narahti, pullo meinaan. En paljoa ottanut mutta maanantaina tunsi, että olin ottanut. Sitä rataa jatkui melkein koko viikko ja nytkin on pullo autossa saunakaljojen joukossa. Kummasti viina helpottaa.

Raha-asiat on melkeinpä päin persettä, ei ihan niin huonosti kun Markus Pöyhösellä mutta velan puolella pahasti. Ja exä vain vit***lee kokoajan. Yritin puhua luottokorttiveloista, että hän maksaisi mitä kulutti. Lopputuloksen varmaan arvaat, paskaiset naurut vain sain. Ja lisäksi oli käsi ojossa, lapset tarvis sitä ja tätä, anna viissatanen. Loppuu järki rauhallisemmaltakin mieheltä. Jos et anna rahaa, et näe lapsiakaan. Eikö olekin reilua ? Näinkö toimii muidenkin exät vai onko mulle sattunut kahdesti samalainen vaimo ? Lapset hyppää autoon niin heidät on valmiiksi evästetty, isän pitää ostaa sitä ja tätä, äiti käski.
Heti kun lapset ei ole kuulemassa niin alkaa vit***lu. Vaikka kuinka yritän olla asiallinen, hoitaa vain pakolliset asiat niin miksi sen pitää vit***lla ?!?!? Miksi ?
Miksi pitää mennä henkilökohtaisuuksiin, pilkata, ivata, eikö voi eroa hoitaa asiallisesti ??

Sitten vielä joku ihmettelee, miksi jeppe juo ja lopuksi ihmetellään, miksi jeppe ei enää jaksanut ???

Lähettänyt: tarpeeton ihminen    2 Kommentteja    (Lähetä komentti)

Trackbackit (0) Pysyvä linkki

Kaiken A ja O, välissä vain L ja K


13.08.2009 12:49

[  Mieliala: Very Sad ]
Posti toi kivan kirjeen.
Minulla ja vaimolla on/oli yhteinen luottokortti, siten että se on minun nimellä ja vaimolla rinnakkaiskortti. Ja tuon kirjeen oli lähettänyt Luottokunta.
Kirjeessä pyydetään katkaisemaan kortti ja palauttamaan se oranssissa kuoressa pikimmiten. Tili samoin kuin kortti on mitätöity ja käyttökelvottomia. Vaimo on hieman käynyt ostoksilla, luottoraja on 1000e ja lasku 3300e. Shocked
Runsaasta luotonylityksestä johtuen yhdistelmäkorttini on käyttökelvoton.

Miten hel***ssä minä saan tililtäni rahaa kun Tapiolapankki ei käsittele käteistä Question

Hakisiko köyttä, häh ?

Lähettänyt: tarpeeton ihminen    1 Kommentteja    (Lähetä komentti)

Trackbackit (0) Pysyvä linkki

Alkoholia....


11.08.2009 13:47

[  Mieliala: Neutral ]
Niin on uusi viikko jo tiistaissa. Soitin lapsille perjantaina, pitkän tinkaamisen jälkeen sain heitä puhelimeen, vaimo ei ensin meinannut päästää, kysyin myös mahdollisuutta tavata. Ei tule kuuloonkaan, lapset ei halua, näin kuului vastaus. Vanhin lapsista sai tämän myös sanottua puhelimessa, luultavasti äiti oli vieressä pakottamassa. Puhelun loputtua vaivuin synkkyyteen. Paska akka. Kiristystä. Mietin metsään lähtöä mutta patio voitti.
Siinä kului yksi viikonloppu kuningas alkoholin merkeissä, sekä lauantaina että sunnuntaina päätä kivisti, piti ottaa lääkettä ja vielä maanantainakin tuntui päässä hieman omituiselta. Vitutus kasvoi entisestään kohmelon selvittyä. Onko tässä elämässä mitään järkeä?? Miksi en mennyt metsään....

Jotkut lukijat ovat sanoneet, että tähän tunteeseen ja tilanteeseen on vaikea kommentoida. Ei tarvitsekaan kommentoida, vaikka tosi kiva ja helpottava niitä on lukea mutta toisaalta blogini lukeminenkin riittää, kiitos.

Veilä riittää nättejä ilmoja. Liikun paljon pyörällä, on kiva seurata luontoa, katsella lintuja. Taidan muuten lähteä tänään marjaan, katsomaan mustikoita. Ei haittaa vaikka en saisikaan, pääsisinpä ainakin pois perinteisistä kuvioista. Jees, senpä teenkin, nyt se on päätetty, mustikkaan....

Lähettänyt: tarpeeton ihminen    1 Kommentteja    (Lähetä komentti)

Trackbackit (0) Pysyvä linkki

Arki koitti...


04.08.2009 15:07

[  Mieliala: Sick ]
Ja tässä pitäisi pystyä töihin, muka....
Perjantaina työpäivän jälkeen heitin repun ooppeliini ja ajelin Rokualle.
Oulusta on oikein helppo ajella sinne, niinpä siinä ei kauaa mennyt kun auto oli kuntokeskuksen pihalla parkissa ja minä matkalla keisarinkierrokselle.
En kovinkaan pitkään sitä taivaltanut heti Kirvesjärven jälkeen lähdin omille teilleni seuraillen valtion maita. Eipä sillä, ei siellä paljoakaan ollut muita kulkijoita.
Hain itselleni rauhaisan yöpymispaikan, viritin teltan pystyyn ja kaasulla keittelemään evästä. Sinisen Yhtyeen pussikeittoa ja sen verran luksusta, että mustaa makkaraa käristin paistinpannulla. Sen jälkeen olikin aikaa nojailla keloon ja katsella ja kuunnella luontoa, nauttia kahvia. No luonnollisesti ajatukset virtasivat eroon ja siihen siittyviin asioihin, ongelmiin. Asunto on vain tilapäinen eikä huonekalujakaan ole kuin nimeksi. Kaverit, ne yhteiset, vähän kiertelee ja välttelee kun eivät oikein tiedä, miten suhtautua. Miettivät kai, kummanpuolelle asettua. Miksi muuten jotkut valitsevat, kenen puolelle asettuvat? Miksi ei voi kummankin kaveri? Näitä mietin, kävin pesemässä hampaat ja kömmin makuupussiin, vanha Suomen Joutsen Oy. Tämäkin pitäisi jo uusia…

Harakat herätti aamulla aikaisin, nauroivat jossain lähellä. Nousin ja keittelin sumpit, sitten puurot. Puuron jäähtymistä odotellessa purin leirini, siivosin jälkeni niin ettei yöpymisestä jäänyt jälkeäkään. Kompassisuunnaksi Pitkäjärven eteläpuolella oleva kansallispuiston raja ja eiku menoksi.
Eipä siitä pitkää reissua tullut kun ukkonen alkoi iltapäivällä neljän aikoihin. Hirmuinen sadekuuro yllätti ja kasteli miehen kokonaan. Erätoveri kotona eli kuusen alle piiloon. Kun sateessa koitti tauko, pystytin teltan ja varusteita kuivailemaan. Ukkonen jylläsi lähettyvillä yli neljä tuntia. Aina jossain lähistöllä jyrisi ja heitti sadekuuron niskaan. Pysyin paikoillani aina sunnuntaiaamuun saakka. Olipahan taas aikaa miettiä…

Ensimmäinen vaimo lähti Nokian insinöörin mukaan. Hän kun aina halusi minustakin Nokian insinööriä mutta olen vaan tällainen tutkija yliopistolla ja pysyisin sellaisena. Lopulta hän sai haluamansa, ja lähti.
Ja nyt sitten jo toinen vaimo lähti, sanoi kyllästyneensä minuun ja rahattomuuteen, joka johtuu elatusmaksuistani, joita maksan melkein tonnin vuodessa. Mietin vaan, että mikähän se lopullinen syy on. Veikkaan kyllästymistä. Minä kun olen ihan tavallinen, en koskaan ole oikein osannut edes yllättää vaimoani. Sellainen tasainen ihminen. Kumpikaan heistä ei erityisemmin pitänyt retkeilystä, metsästyksestä taikka kalastamisesta. Valmiita polkuja pitkin kyllä käytiin Pallaksella ja Riisitunturilla mutta polulta pois ei millään. Kalalla käytiin kun pääsi suoraan laiturilta veneeseen ja takaisin, minkäänlaista vaivannäköä ei saanut aiheutua. Metsästys oli ihan pannassa. Heidän harrastuksiinsa minä ainakin omasta mielestäni suhtauduin suopeasti, en ollut esteenä ja mukanakin olin.

Sunnuntaina sää selkeni ja aamutoimien myötä lähdin sitten tavoittelemaan keisarinkierrosta ja kotia. Hiljalleen tein matkaa, pysähdyin vielä yhdellä laavulla, tein tulet ja laitoin ruokaakin. Hyvissä ajoin iltapäivällä suuntasin auton keulan Oulua kohti. Muhoksella pysähdyin tankkaamaan, ajatuksissani en heti muistanut luottokortin tunnuslukua ja sitä tapaillessa tuli itku…
Niin herkällä on näköjään mieli, ei paljoa vaikeuksia kestä.
Päätin, että tuli mitä hyvänsä, illalla soitan lapsille. Ja niin soitinkin.

Lähettänyt: tarpeeton ihminen    1 Kommentteja    (Lähetä komentti)

Trackbackit (0) Pysyvä linkki

Mitä ja miksi ?


31.07.2009 11:15

[  Mieliala: Shocked ]
Jos joku lukee tätä, niin varmaan ihmettelee, miksi tulen juuri Vaellusnettiin kirjoittamaan omaa tuskaani, tuskaa, joka ei ketään kiinnosta.
Palataan ajassa taaksepäin, niin kauas kuin jaksan muistaa. Kuljen isäni ja setäni kanssa metsässä, milloin marjoja poimien, milloin kalastaen tai metsästäen, niityllä heinää tehden. Milloin viipyen vain päivän, milloin viikonlopun, joskus vieläkin pidempään.
Liikkuminen metsässä on aina ollut osa elämääni, ihan kuin luonnostaan, niin kuin joillekin Stockmannilla käynti, yhtä luonnollista. Metsässä on liikuttu ympäri vuoden, jokaisena vuoden aikana. Omalta kohdaltani en voi puhua vaeltamisesta, puhun enemminkin retkeilystä.
Aikanaan koulut ja työ veivät pois maaseudulta, veivät kaupunkiin mutta koskaan ei kaipuu lakannut. "Mies voi lähteä Lapista mutta Lappi ei miehestä", näinhän joku viisas on lausunut.
Sairastuin jouluna 2006 ja maatessani sängyllä tietokone sylissä (sylimikro), löysin Vaellusnetin, ihan sattumalta. Ja jäin koukkuun, olin koukussa heti. Joulupäivästä 2006 olen lähes päivittäin seurannut sivuilla käytävää keskustelua. Koskaan en ole tuntenut tarvetta "kuulua" johonkin piiriin tms., niinpä en ole katsonut tarpeelliseksi rekisteröityä tännekään, ennenkuin nyt, jostain syystä vain, en tiedä.
Vaellusnetin porukka on loistavaa, mahtavaa sakkia. Mielipiteitä on jokaisella ja niistä käydään välillä tiukkaakin keskustelua mutta hyvässä hengessä. Kaikenmaailman vouhottajat ja kouhot sekä ryynimyssyt saavat tuntea nahoissaan mikäli esittävät täällä omaa paremmuuttaan tai ovat muuten ylimielisiä, heidät "luonto" hoitaa täältä pois. Tällaista ei voi kirjoittaa suomi24:n keskustelupalstalle. Siellä kehotettaisiin tekemään se, mitä itsekin olen miettinyt ja siksi olen "lainannut" ex-anopilta ylimääräisen insuliinikynänkin, että jos....
Tänne uskaltauduin kirjoittamaan, purkamaan tuskaani johonkin, jonnekin.
Minulla on paha olo.

Voi toki olla, että saan niin paljon negatiivista palautetta, että lopetan tämän mutta sen aika näyttää. Pari palautetta on tullut, positiivisia, kiitos niistä.

Kun takana on kaksi rikkoutunutta avioliittoa ja yhtensä viisi lasta, ei ihminen voi tuntea itseään kovinkaan hyväksi ihmiseksi, eikä ehjäksikään. Taas on elämä pieninä palasina ympärillä, kuin rikkoutunut peili. Yksi kerrallaan palaset pitäisi kerätä ja kasata. Ei vaan jaksaisi, taas. Kun muistaa, millaista tuskaa se oli aiemmin, edellisellä kerralla. Kaikki nuo vanhat raastavat muistot palautuvat selvinä mieleen vuosien takaa. Miten tavarat jaettiin ja riideltiin, lapsista riideltiin ja lopulta kaikki päätyi käräjille vuosien tappelun jälkeen.
Ei oikein jaksaisi, ja välillä mietin, miksi pitäisikään jaksaa.
Jos vain antaisi periksi.
Takana on 46 vuotta elämää ja kaikki ne haaveet on jälleen kerran tuhoutuneet.
Ajatukset siitä, että vanhenisi vaimon kanssa yhdessä, nyt vanhenee yksin.
Perhejoulut, kesäjuhlat, kaikki perhetapahtumat rippijuhlista lakkiaisiin ja häihin saa nyt unohtaa. Jos kutsu tulee, sitä onkin vain yksi vieraista, ei perheen pää, isä, kuten pitäisi. Tulee kutsuttuna ja lähtee vaivihkaa pois.

Onneksi on perjantai, töitä ei ole tullut tehtyä vaikka työpaikalla olen ollutkin, onneksi sellainen kuin "työpaikka" vielä on, se tästä enää puuttuisikin (kop kop kop) parempi koputtaa puuta.
Satulareppu on pakattu paria yötä varten, häivyn metsään, piiloon ihmisten syyttäviltä katseilta. Metsässä voin huutaa, huutaa tuskaani illan hämärässä. Mukana evästä, kamera ja yksi pullo valkkaria. Koetan löytää jostain jotain iloitsemisenkin aihetta.
Hyvää viikoloppua kaikille.

Lähettänyt: tarpeeton ihminen    6 Kommentteja    (Lähetä komentti)

Trackbackit (0) Pysyvä linkki

No nyt pääsi alkuun


29.07.2009 13:36

[  Mieliala: Confused ]
Täytyy alkaa purkamaan omaa oloaan ja tuntemuksiaan johonkin. Ajattelin, että tämä blogi voisi olla hyvä alku.
Ai miksi purkaa ?
Tuli ero, parin kymmenen vuoden jälkeen, vaimo kyllästyi ja lähti.
Ei ole oikein sellaista kaveria, jolle puhua, enkä toisaalta osaa puhua, parempi kirjoittaa. Syksyllä sitten lähden metsään, repun ja teltan kanssa.
Tuskin pystyn mitään pitkää reissua tekemään mutta edes viikonlopun mittainen että pääsisi hetkeksi irti revitystä arjesta.
Jouluna sain uuden kameran, digipokkarin kun järkkäriä ei oikein aina jaksa (=viitsi) kantaa mukana. Muistikortin mukaan olen nyt ottanut 875 kuvaa, suurinosa luontokuvia elämistä, kasveista ja pikku retkistä, joita olen lasten kanssa tehnyt. Täytyy jotenkin alkaa järjestämään noita kuviakin samalla kun järjestää elämäänsä ja päätänsä.

Lähettänyt: tarpeeton ihminen    2 Kommentteja    (Lähetä komentti)

Trackbackit (0) Pysyvä linkki


Blogin omistaja: tarpeeton ihminen
Sisäpiiri: (Ei mitään)
Blog: Katso kaikki päiväkirjamerkinnät
Ystävät
Siirry: Takaisin/Eteenpäin

Kalenteri

 «   <   »   >  Marraskuu 2020
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Alku

Tästä se pitäisi aloittaa mutta miten.....

Ota yhteyttä tarpeeton ihminen

Email
Send Email
Yksityisviesti
Lähetä yksityinen viesti
MSN Messenger


Yahoo Messenger

AIM Osoite

ICQ Numero

Lisätietoja: tarpeeton ihminen

Liittynyt
28.07.2009 13:38

Paikkakunta

Ammatti

Harrastukset

Blog

Blogi perustettu
28.07.2009 13:47
Päiväkirjamerkintöjä yhteensä
19
Blogin ikä
4138 päivää
Vastauksia yhteensä
23
Vierailuja
139343

RSS

RSS