Vaellusturinat II Foorumin päävalikko -> Blogit -> Mekun sivut

Käyttäjät selaamassa tätä blogia: Ei kukaan

Fyysinen Valmistautuminen


25.12.2006 17:32


Hyvää joulupäivää kaikille tasapuolisesti!

Huomenna on tiedossa yksi loppuvuoden kohokohdista; nimittäin Lapin reissu. Lähdemme viikoksi lomailemaan Lapin maisemiin. Vihdoin pääsee lumen kanssa tekemisiin, kun tämä joulun aika tuntuu olleen täällä Keski-Suomessa melko lumetonta...

Tarkoituksenamme ei ole pelkästään löhöillä, vaan aiomme "sisäänajaa" vaelluskenkämme ja helpottaa kinkun sulamista. Tiedossa on pari retkeilyreissua laavuilla pannukahvin ja poronlihan avustuksella. Myös noin 20 kilometrin päiväkävelystä on jo sovittu. Ei malttaisi millään odottaa...

Talven ja kevään "harjoitusohjelmat" on laadittu päässä jo valmiiksi ja niihin tulee sisältymään päiväretkiä, lenkkeilyä ja punttisalipäiviä. Ehkä vielä jonain päivänä olemme sitten valmiita vaativimpiin huiputuksiin toistaiseksi vielä nimeämättömillä seuduilla...

Oikein hyvää joulun aikaa kaikille lukijoille! Palaan asiaan uuden vuoden aaton jälkeen, kun tulemme reissultamme takaisin!

Lähettänyt: MeCu    92 Kommentteja    (Lähetä komentti)

Trackbackit (0) Pysyvä linkki

Teltan Valinta


22.12.2006 0:58


Edellisessä viestissäni mainitsinkin jo teltan valinnan ongelmat...

Meillä on tällä hetkellä muodostunut seuraavanlaisia vaatimuksia teltan ominaisuuksien suhteen:
> Kahden hengen vaellusteltta
> Paino 2-3 kg
> Mahd. pieni pakkausvoluumi
> 2 rinkkaa tulisi mahtua absidin, tai teltan sisään
> Hintaluokka 200-400 euroa

Kysymys kuuluukin, että mitkä teltat vastaavat näihin odotuksiin ja mitä käyttökokemuksia Teillä tai läheisillänne on niistä?

Kiitos ja kumarrus jo tässä vaiheessa!

Aiomme pitää päiväkirjaa myös valmisteluista ennen Lapin vaellusta; ehkä siitä voi olla hyötyä muillekin. Varustelistamme julkaisemme sitten, kun se on täysin valmis!

Lähettänyt: MeCu    546 Kommentteja    (Lähetä komentti)

Trackbackit (0) Pysyvä linkki

Blogin perustaminen


21.12.2006 17:46


Tervehdys Vaellusnetin käyttäjät! Olen tässä jo jonkun aikaa seurannut ko. sivustoja ja päätin itsekin rekisteröityä. Samalla päätin myös perustaa oman blogini kommunikoinnin helppottamiseksi.

Olen jo muutaman vuoden harrastanut retkeilyä ja vaeltamista, mutta tähän asti olen tehnyt sitä lainatavaroilla. Reissutkin ovat olleet enintään kahden päivän mittaisia. Nyttemmin olen kuitenkin alkanut hankkia omia varusteita ja suuri kiitos on paikallaan Vaellusnetin käyttäjiä kohtaan. Ilman teidän käyttökokemuksianne eri tuotteista olisi ollut erittäin hankalaa hoitaa ostoksia "musta tuntuu"-periaatteella. Ja kalliiksihan se olisi käynyt ajan mittaan...

Olen ajatellut lähteä tyttöystäväni kanssa ensi kesänä Lappiin vaeltamaan noin viikoksi ja olisin kiitollinen, jos saisimme hyviä vinkkejä eri kohteista. Ajattelimme näin aluksi jotain 80 km vaellusta mielellään pohjois-Lapissa. Meillä molemmilla on hyvä peruskunto ja selviytymistaidot on hallussa, mutta paikkakuntatuntemusta ei valitettavasti ole.
Myös varustevalinnoissamme on vielä puutteita kuten teltta ja rinkka. Rinkat tulevat varmaan olemaan Haglöfs Sec 75-luokkaa, mutta teltasta emme ole ollenkaan varmoja. Olisimme kiitollisia myös asiantuntevista telttakommenteista.

Kiitos jo tässä vaiheessa ja oikein hyvää Joulua kaikille!!!

Lähettänyt: MeCu    539 Kommentteja    (Lähetä komentti)

Trackbackit (0) Pysyvä linkki
Blogin omistaja: MeCu
Sisäpiiri: (Ei mitään)
Blog: Katso kaikki päiväkirjamerkinnät
Ystävät
Siirry: Takaisin/Eteenpäin

Kalenteri

 «   <   »   >  Syyskuu 2021
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Ota yhteyttä MeCu

Email
Send Email
Yksityisviesti
Lähetä yksityinen viesti
MSN Messenger


Yahoo Messenger

AIM Osoite

ICQ Numero

Lisätietoja: MeCu

Liittynyt
21.12.2006 17:09

Paikkakunta

Ammatti

Harrastukset

Blog

Blogi perustettu
21.12.2006 17:17
Päiväkirjamerkintöjä yhteensä
3
Blogin ikä
5385 päivää
Vastauksia yhteensä
983
Vierailuja
92871

RSS

RSS