Mustikkareissua ja muuta reissua

20.08.2008 20:48

Voi ei kun nuo roskapostit kommentoi kirjoituksia. Auttaiskohan se jos muuttais blogin asetuksia, niin että vain kirjautuneet pääsee lukemaan?

Mustikoita en oo löytänyt mistään. Viimeksi kävin kattomassa metsän ,josta pari vuotta sitten löysin 3 ämpärillistä ihan pikku alueelta. Nyt ei ollut enää edes koko metsää, iso kasa tukkeja tein varressa ja maa metsäkoneen mylläämä. Sad
No puolukoita tulee, ehkä niillä pärjää yli talven. Ja onneksi vanhemmilla on paljon viinimarjapensaita ja omenapuita, sieltä riittää minullekin. Ja vadelmia on tullut hyvin. Vadelmahillo on oikeen herkkua lettujen kanssa.

Vanhempi tytär ( 22v opiskelee ja asuu omillaan) soitti muutama tunti sitten ja sanoi lähtevänsä viikoksi Nykiin !!! Ei ollut uskaltanut aiemmin kertoa mulle, kun ajatteli ,että alan saarnata. No, itepähän on kesätöillään matkarahat kerännyt. Aika likka, on tainnut ton reissun jälkeen käydä joka maanosassa. Ensin Australiassa pari vuotta sitten, edelliskesänä kierteli ympäri Eurooppaa, viime jouluna Egyptissä ja nyt piipahtaa Ameriikkaan. Kyllä äidin reissut lappiin tuntuu niin mitättömiltä.
Nuorempi tyttö 20v allekirjoitti maanantaina oman asunnon vuokrasopimuksen ja muuttaa omilleen tämän kuun lopussa Laughing Laughing Laughing
Tässä alkaa olla yksi aika pitkä työurakka ohi eli lasten huoltaminen. Kyllä tuntuu helpottavalta, suorastaan taivaalliselta. On aika napanuorien katketa.

Ensi viikonloppuna on tiedossa reissu Helvetinjärven kansallispuistoon. Kivaa ilmaa ovat ennustaneet. Toivottavasti siellä ei ole väkeä ihan kauheesti, kun en niin sellaisesta tykkää. Menen kokeilemaan miten yhen kaverin kanssa kengät sopii samalle polulle Very Happy

Trackback URL-osoite tähän päiväkirjamerkintään on:

http://www.vaellusnet.com/turinat/trackback.php?e=1169

Sivu 1 Yht. 1
Kirjoittaja Viesti
Louestaja

Liittynyt: 12 Jou 2006
Viestejä: 4307
Paikkakunta: Vesivehmaa

LähetäLähetetty: 20.08.2008 23:42    Viestin aihe:
Vastaa lainaamalla viestiä

Blogin lukuoikeuksissa voi pitää vieraatkin ihan turvallisesti, mutta muuta kommentointioikeudet vain rekisteröityneille, niin roskan tulo pitäisi loppua. Nyt sulla näyttäisi vieraatkin pääsevän kommentoimaan. Iloista kirjoittelua. Wink

Takaisin alkuun Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tuntureiden Tuula

Liittynyt: 27 Huh. 2007
Viestejä: 289
Paikkakunta: Turku

LähetäLähetetty: 21.08.2008 9:13    Viestin aihe:
Vastaa lainaamalla viestiä

Kiitos neuvosta.
Joo, muutin asetuksia, niin että vain rekisteröityneet pääsevät kommentoimaan.

Takaisin alkuun Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jylhän erakko

Liittynyt: 23 Tam 2008
Viestejä: 2
Paikkakunta: Suomi

LähetäLähetetty: 28.08.2008 16:18    Viestin aihe:
Vastaa lainaamalla viestiä

Heipati hei.

Jos tahtoo mustikoita mättää, niin ainakin itäsuomen vaarojen yläharjanteiden etelärinteet, ovat paikoitellen piukassa tuota mustaa herkkua.
Ja jos tahtoo oikein PALJON, niin sitten kantsii suunnistaa pohjoiseen. Ainakin Pyhänattasten seudulla niitä oli pilvin pimein.
Toki, onhan sinne pikkaisen matkaa, mutta saalisvarmuus on 100%. Rolling Eyes

Takaisin alkuun Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit: