Repusta temmattua


Uusia kuvia

25.10.2008 23:26

Moi

Laitoin tonne Picasa weppiin muutamia uusia kuvia.
Riuttasesta ja Seitsemisestä
(meinasin mennä Helvetinkolulle, mutta jotenkin löysin itseni kumminkin seitsemisen poluilta =)
Kamerat "kiukuttelivat" kovasti, isompi kamera kummitteli jo Riuttasessa ja lopetti toimintansa kokonaan tuolla Seitsemisessä ja pienemmästä loppui patteri joten, jäljelle jäi lopusta vain muistikuvia.
http://picasaweb.google.com/Tuokiokuvia

t. Kaarnikka

ps yritän kuvata ne veivattavat taskulamput ja laittaa kuvat tänne, kun unohdin niitä esitellä isommalle joukolle silloin Lauantaina

Trackback URL-osoite tähän päiväkirjamerkintään on:

http://www.vaellusnet.com/turinat/trackback.php?e=1223

Kirjoittaja Viesti

Pepi

Liittynyt: 23 Tam 2006
Viestejä: 7117

LähetäLähetetty: 26.10.2008 21:41    Viestin aihe:
Vastaa lainaamalla viestiä

Näistä yksityiskohdista on kiva ottaa kuvia ja valohan sen kuvan tekee. Tulos on useimmiten mielenkiintoisempi kuin jokin yleismaisema. Ihan oikea oivallus, että jos väri ei pysy hallinnassa, tehdään mustavalkoista. Se on eräs keino pelkistää ja pelkistys yleensä parantaa kuvan vaikuttavuutta.

Ykköskuvassa idea terävyysalueen hallinnalla esiin tuomisesta on hyvä, mutta "helminauha" sotkeutuu keskellä taustaansa ja jakautuu kahtia. Alakulman massiiviset "kiinnityspalkit" eivät oikein kuulu joukkoon. Pieni osa-ala keskellä alhaalla ja toinen oikeassa yläkulmassa toimisivat erillisinä oikein hyvin, mutta nyt katse seilaa niiden välillä.

Kakkoskuvan rauhaton tausta ei minusta ole niin kovin paha, koska sen symmetria ja muotokieli myötäilee aihetta. Kolmoskuva kuitenkin rajaamalla pelkistää ja on siksi tehokkaampi. Sävytyksellä on tapana hakea jotakin tiettyä tunnelmaa, mutta itse olisin valinnut kaiketi hiukan toisen sävyn. Huippuvalot näyttävät ylivalottuneilta.

Neloskuvan väritys kyllä toimii, ehkä taustan vaaleinta vihreää läikkää lukuun ottamatta. Tässä on vain kaksi tasoa, terävä ja epäterävä. Tämän kuvan etualan olisi suurennettuna syytä olla sitten terävä laidasta laitaan. Terävyyden häipymisen voisi hyvin sallia, jos sommittelu olisi voimakkaampi, katsetta johdatteleva.

Kolmoskuvaa jään katsomaan mieluiten pitkään.

Takaisin alkuun Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

Kaarnikka

Liittynyt: 23 Tam 2006
Viestejä: 131
Paikkakunta: Vaasanseutu

LähetäLähetetty: 27.10.2008 13:40    Viestin aihe:
Vastaa lainaamalla viestiä

Kiitos Pepi kommenteistasi, juuri tällaista palautetta haluan/tarvitsen ja otan ne vastaan nöyränä ja yritän oppia - Arvostan kommenttejasi todella, varsinkin, kun olen sinun upeata kuvasatoasi nähnyt!

Takaisin alkuun Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit:   
-
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Weblog style by Hyperion