Echon eväsretket


Vaelluskuumetta pukkaa

28.01.2009 13:24

Tänään se iski, kamalalla voimalla. Moni varmaan tunnistaa sen tunteen, kun se jämähtää vatsanpohjaan melkein pahana olona, sydän alkaa hakata ja sitä tietää että on aivan turha laittaa vastaan. Vaellukselle on päästävä, erämäähan, lappiin.

Olin päättänyt, että ensi kesänä en lähde lappiin. Ei ole aikaa, rahaa ja mielessä kirvelee viime kesän reissun turhauttava loppu. Päätin tutustua vain uuden asuinpaikan lähiseutuun, täällähän on nähtävää omastakin takaa. Sitäpaitsi tuosta kun kävelee pellon poikki ja kiipeä kivimuurin yli niin on jo metsässä.

Erehdyin ottamaan lukemiseksi kirjan Luonnonharrastajan Suomi,Kooillismaalta tuntureille. Ja siinä se tunne oli, pakko alkaa suunnittelemaan. Heitin siskolle, lähteekö hän mukaan kesällä, ja vastaus oli ilman harkintaa myöntävä. Kysyin oikein, oliko hän tosissaan, ja sanoi olevansa. Se on nyt sitten sovittu ja koira lähtee mukaan. Siis tuo siskon sakemanni, joka on pesiytynyt epäilyttävän tiukasti meille.

Kysyin mihin hän haluaa mennä, mitä nähdä ja kun siskolle kävi kaikki, tiesin jo senkin mihin mennä. Se perhanan Kalddoaivi vei minusta voiton viime kesänä, on revanssin aika.

Samalla tässä miettii omaa typeryyttään. Sitä tietää kärsivänsä väsymystä, vilua ja kyrsiintymistä siellä. Mitä ihmettä varten sinne pitää taas mennä. Se on kuin lapsien hankkiminen. Tietää mitä on edessä, eikä osaa toimia toisin. Se on vaan pakko lähteä, ettei sisin näivety.

Trackback URL-osoite tähän päiväkirjamerkintään on:

http://www.vaellusnet.com/turinat/trackback.php?e=1309

Sivu 1 Yht. 1
Kirjoittaja Viesti

Turhankävelijä

Liittynyt: 11 Tam 2006
Viestejä: 1036

LähetäLähetetty: 28.01.2009 15:38    Viestin aihe:
Vastaa lainaamalla viestiä

Mukava lukea, jotta Lapinkuume ei ole päästänyt otteesta, pitkään kun on ollut hiljasta. Ajattelitko ottaa voiton tuosta viime kesän reitistä vai suuntaatko toisaalle Kaldon erämaassa?

Takaisin alkuun Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla

Echo

Liittynyt: 05 Mar 2007
Viestejä: 435
Paikkakunta: Roistonkulma

LähetäLähetetty: 28.01.2009 22:08    Viestin aihe:
Vastaa lainaamalla viestiä

Vähän riippuu käytettävästä ajasta ja siskon innostuksesta, kumminko tehdään, kuljeskellaanko muuten vaan vai tuo reitti. Joka tapauksessa lähtöpaikka on Pulmankijärvi, joka jäi siis viimeksi näkemättä.

Takaisin alkuun Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

TiMoKo

Liittynyt: 09 Huh. 2006
Viestejä: 3143

LähetäLähetetty: 28.01.2009 23:03    Viestin aihe:
Vastaa lainaamalla viestiä

Piti oikein uudestaan tarkistaa edellinen kommenttisi blogista, vuosi ja päivä siitä oli vierähtänyt, tervetuloa kirjoittelemaan myös turinoihin

Takaisin alkuun Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla AIM Osoite
Näytä edelliset viestit:   
Sivu 1 Yht. 1
-
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Weblog style by Hyperion