Yö Ala-Keltalammilla 9.-10.5.09

28.05.2009 22:52

Edellisviikon retkiyön innostamana oli hinku päästä maastoon taas. Tällä kertaa retkelle pääsisi Pena. Tutkin taas lähiseutujen karttoja ja päätin vihdoin lähteä käymään Keltalammilla. Tuo kangasylänkö oli viehättänyt jo kauan, eikä lammilla näyttänyt olevan kesämökkejä, joten sinne siis. Löysin autolle levikkeen vanhan polun päästä. Kintut oli taas hetkellisesti kipeänä, joten eteneminen oli hieman vaivalloista ja päätinkin käydä parkkiin ensimmäiseen kelvolliseen paikkaan.

Asento:


Asento löytyi pienen nyppylän päältä Ala-Keltalammin rannasta. Pohja nyt ei ollut kaksinen, mutta kai siinä yksi yö menisi, kun alustaa hieman vaatteilla fyllaisi. En sitten lopulta jaksanut edes kokkailla mitään. Natustelin vähän eväitä ja join mehua. Ilta pimeni ja lintujen konsertti oli juhlavaa.

Aamuyöstä luonnon kutsuessa huomasin, että etanat olivat vallanneet laavuni. Ainakin kymmenkunta niitä kiipeili laavukankaan sisäpintaa kurkihirttä kohden. Aamulla ne olivat sitten enimmäkseen jo poistuneet kankaan taas lämmittyä? Aamuyöstä kukkui myös käki pari kertaa. Ei makeaa mahan täydeltä tuumasin.

Näkymää laavusta:


Aamu oli kerennyt jo kymmeneen, kun viimein raaskin nousta loukostani. Paikat oli hieman kankeana, oli se sen verran kupinen makuupaikka kuitenkin. Leiri kokoon ja rahjustamaan takaisin autolle ja äitienpäivää juhlistamaan. Very Happy

Trackback URL-osoite tähän päiväkirjamerkintään on:

http://www.vaellusnet.com/turinat/trackback.php?e=1408

Kirjoittaja Viesti
Tähän päiväkirjamerkintääsi ei ole yhtään vastausta / kommmenttia.
Näytä edelliset viestit: