Valtionkärjessä 16.-17.5.09

03.06.2009 21:51

Lähdön teko oli jotenkin sitkasta ja pääsinkin liikkeelle vasta yhdentoista aikoihin. Ajoin valtionkärkeen toiveena, ettei siellä olisi veneilijöitä parkissa. Varovainen lähestyminen pimenevässä yössä antoi toivotun tuloksen: tyhjää oli.

Laavu oli hieman siivoton, joten ensimmäiseksi tein jonkun vandaalin kaatamasta nuoresta kuusesta luudan ja siistin pohjan. Keräsin roskat ja tyhjät pullot yhteen kassiin aamulla pois kuljetettavaksi. Laavu oli viimein asumiskelpoinen. Vaikka puoliyö olikin jo ylitetty, keittelin vielä pikakahvit ja vähän teetäkin. Pohjoinen taivaanranta kajasteli valoa vielä yön pimeimpänäkin hetkenä ja kuikat huuteli Kymenvirralla. Tunnelma oli taianomainen.

Kevätyö Kymenvirralla:


Jossain louskutti koira. Louskutti ja louskutti. Sitä kesti. Mietin, etteikö se luontokappale tajua, että jos sillä louskuttamisella ei ensimmäiseen varttiin ole mitään vaikutusta, niin eikö jo kannattaisi lopettaa?

Joskus kahden kolmen välissä annoin viimein unelle periksi. Yö oli lämmin, mutta nukuin levottomasti. Aamulla aurinko alkoi paistaa suoraan laavun perille lisäten unen katkeilua. Joskus yhdeksän jälkeen lahdelle ilmestyi kalamiehiä soutelemaan ja veneen äänet saivat minutkin lopullisesti hereille. Nautin aamueväät ja poistuin ajelemaan maakuntakierrokselle Kalkkisiin ja Pulkkilanharjulle.

Aamukuvia Valtionkärjestä:


Trackback URL-osoite tähän päiväkirjamerkintään on:

http://www.vaellusnet.com/turinat/trackback.php?e=1412

Kirjoittaja Viesti
Tähän päiväkirjamerkintääsi ei ole yhtään vastausta / kommmenttia.
Näytä edelliset viestit: