tarpeettoman ihmisen blogi

Lumi maassa, mieli pirteä.

13.10.2009 13:56

[  Mieliala: Happy ]

Onpas tässä taas aikaa vierähtänyt sitten viime päivityksen.
Täytyy todeta, että pullon korkki on onneksi pysynyt aika hyvin kiinni, mitä nyt välillä vähän (ihan pikkuisen) mutta ei haitaksi asti. Eli siis hallinnassa on.

Luonto on vetänyt puoleensa minua kovasti, erityisesti nyt kun tuli hieman lunta, maisema sai ihan erilaiset puitteet. Kameran kanssa olen liikkunut lyhyitä retkiä kuvaten kaikenlaista, olin hirviporukankin mukana, kameran kanssa. Yöreissuja ei ole ollut. Vaikka kyllä se luonto välillä sen tikanpojan sinne puunkoloon vetämään...mutta siis ei minkäänlaisia yöreissuja.

Lapsiakin olen päässyt lyhesti tapaamaan, eivät hekään yötä luonani ole olleet mutta tavannut olen kuitenkin. Kuulinpahan tytöltä kuinka exä oli itsekseen taivastellut, että missä hel...ssä ne talvirenkaat on ?? Sain kuin sainkin pidettyä naaman peruslukemilla. Täytyy heti alkaa miettiä, mihin hintaan noita renkaita exälle kauppaisi. Olisiko viikonloppu lasten kanssa sopiva hinta....vaiko pidennetty viikonloppu, on ne sentään isot tila-auton renkaat aluvanteineen.

Kävin muutamana iltana läpi tavaramäärää, jonka yhteisestä kodistamme olen pois raahannut ja löysin hyväkuntoiset lumikengät ja sellaiset hiihtomonoihin tarkoitetut retkiluistimet, jeees!! Lumikengät muistin mutta en tiennyt missä ne on, luulin exän polttaneen nekin, kuten pari paitaani (flanellipaitaa), toisen armeijamallisen maihinnousukengän ja teknisen kerraston. Kostoksi sytytin saunanpesän pikkuhousun suojilla Wink
Mutta asiaan, siis nuo retkiluistimet, niitä en muistanutkaan. Nyt jo odotan talvea, että pääsen kokeilemaan Oulunlahden jäälle, sinne aurataan joka talvi retkiluistelijoita ajatellen rata. Herkuttelen ajatuksella, reppu selkään, jäälle ja vielä tulet jonnekin...ihan kiva, kun tulee talvi.

Sitten välillä mieli synkkenee. Velkojat. Hitto kun tuo exä meni tekemään Visalla niin paskamoisen tempun. Tämä palkka ei niin ruhtinaallinen ole, että siitä kestäisi kovin paljoa kuukaudessa Visaa lyhentää, hitaasti se tapahtuu, Luottokunnan mielestä liian hitaasti. Pankistakaan ei helposti kulutusluottoa saa, varsinkaan kun ei ole takuita. Se tästä vielä puuttuu, että joutuu ulosottoon. Meneeköhän vuokra-asuntokin alta, ehkä ei mutta mahdollisuutta vuokra-asunnon vaihtoon ei varmaan ole jos luottotiedot menee. Tämä nykyinen vuokra-asunto tuli hankittua äärimmäisessä kiireessä, on pienehkö, vanha, hieman kaipaisi remonttia eikä ole edes omaa saunaa. Jos myisi ihan rahalla eteenpäin nuo talvirenkaat. Ei taida kannattaa, saisin vain muutaman satkun. Parempi hieroa kauppaa exän kanssa. Jos tekisi hyvät vaihtokaupat exän kanssa ja nyppisi piruusissaan niistä nastat pois, onhan ne siltikin talvirenkaat. Ai niin, turvallisuus, huono idea, varsinkin kun exällä on useasti lapset kyydissä, siis ei.
No, taikinoidaan näin eteenpäin ja ensi viikonloppuna lähden sukuloimaan Tampereelle, ihan vaan huvikseni.

Trackback URL-osoite tähän päiväkirjamerkintään on:

http://www.vaellusnet.com/turinat/trackback.php?e=1481

Sivu 1 Yht. 1   

Kirjoittaja Viesti
heenu


Liittynyt: 26 Maa 2009
Viestejä: 10
Paikkakunta: Tuusula


LähetäLähetetty: 19.10.2009 20:18    Viestin aihe:    

Mukavaa lukea,että ainakin ajoittain elämä hymyilee sinulle. Aurinkoisia syyspäiviä sinulle sinne Ouluun Smile
Takaisin alkuun Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko -> Blogit -> tarpeettoman ihmisen blogi -> Lumi maassa, mieli pirteä.