Kvaldurin blogi

Paluumatka reissulta kotiin

30.07.2010 18:41Paluumatka kotiin.

Valitsin hieman ehkä jopa erikoisesti matkustavani koko matkan linja-autolla Ivalosta Helsinkiin. Tuntejahan tuo ottaa, mutta ei montaa enempää kuin juna+bussi yhdistelmällä. Sitä paitsi bussit kiertelevät paremmin pikkuseutuja kuin juna joka vain puksuttaa radanvarren maisemaa. Toki sitäkin pitää vielä koettaa jos ei saa kavereita reissuun mukaan.

Hieno hetki tuli koettua ranuan jälkeen ilta-auringon paistaessa ja radio suomen soittaessa Kari Tapion konserttia provinssirockista ja kappaleen "Olen suomalainen" suomaiseman vilistäessä ikkunasta.

Tällä reissulla on tullut kirjoiteltua tavallista enemmän, ehkä juurikin sen takia että on ollut omaa aikaa enemmän ja aikaa jäsennellä mietteitä sen ainaisem seurustrlun sijaan. Olen ollut reissulla 16 päivää ja sen aikana olem tehnyt 2 vaellusta, käynyt ongella vuotson padolla, kaivanut kultaa maasta, nauttinut kokonaisen päivän tunturin laella maatessa, syönyt lounasta paarmojen kanssa, kävellyt ukkosmyrskyn alta toivoen että kohdallani olisi kuiva kolo tai pilvet siirtyisivät, seurannut elämäni ensimmäisiä kultakisoja ja nauttinut vanhempieni seurasta. Paljon muutakin on varmasti ohjelmaan mahtunut, mutta noista olem tainnut nauttia eniten tai ainakin jääneet mieleen. Matkustan hyvillä mielin kotiin jossa odottaa kova kuumuus totutun 10 asteen sijaan sekä varmasti kasa askareita. Kovasti tekisi vielä mieli kokeilla kajakkia tänä kesänä.

Kuvia on kertynyt muotkalta kolmella kameralla varmasti useampia satoja ja seassa lienee aikamoisia helmiä vaikka reissu poikkeuksellisesti sujui ilman isompia kommelluksia.

-Kvaldur

Trackback URL-osoite tähän päiväkirjamerkintään on:

http://www.vaellusnet.com/turinat/trackback.php?e=1566

   

Kirjoittaja Viesti
Tähän päiväkirjamerkintääsi ei ole yhtään vastausta / kommmenttia.
Näytä edelliset viestit:   

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko -> Blogit -> Kvaldurin blogi -> Paluumatka reissulta kotiin