Kvaldurin blogi

Aika rientää

08.03.2011 23:13Joulukuussa viimeksi kirjoitellut, johan on..
Vaelluspuolella on tainnut olla hiljaista mutta sitten ei kuitenkaan. Aktiviteettien määrä on lisääntynyt aika paljon viimeaikoina ja kesän vaellusreissukin on tarkentunut aika paljon. Reisan puistoon suuntautuu se, katsotaan jos Haltia lähtisi tällä kertaa tavoittelemaan toisesta suunnasta ja hieman myöhempään aikaan kuin viimeksi.

Enemmän aikaa on kyllä nyt kulunut Teneriffalle suuntautuvan reissun suunnitteluun, viikon verran päiväreissuja ja huipennuksena Teiden valloitus meren rannasta kävelyn aloittaen, 2pv olisi tuohon tarkoitus käyttää. Jos ihmisillä on kiinnostusta, niin tokihan tuosta reissusta jonkun mobiiliblogin voisi rakentaa.

Parin viikon päästä on ohjelmassa Levin juurelle suuntautuva reissu hiihtoineen, laskuineen, lumikenkineen ja lautapeleineen. Sounds like a fun.

Lenkkeily ja hiihnto on jatkunut aktiivisesti, enemmän ehkä hiihtoa koska se ei niin pahasti polvien päälle käy. Oikean polven kanssa ollut hieman kränää, mutta eiköhän se tuosta.
Ja sitten nille jotka tykkäävät seurata miten ihmisest liikkuvat: http://www.sports-tracker.com/#/workout/keppi/brf6g42b5a37022v
Täytyy kyllä suositella, varsin hauska sovellus.

Nyt takaisin saunaan nauttimaan Jaffaa. =)

Palailen taas uusien juttujen kera pikapuoliin.

Trackback URL-osoite tähän päiväkirjamerkintään on:

http://www.vaellusnet.com/turinat/trackback.php?e=1621

   

Kirjoittaja Viesti
Tähän päiväkirjamerkintääsi ei ole yhtään vastausta / kommmenttia.
Näytä edelliset viestit:   

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko -> Blogit -> Kvaldurin blogi -> Aika rientää