Echon eväsretket


Viisureita ja mökkivarauksia

24.01.2008 19:44

Eilen lohkesi viisaudenhammas, ja oli pakko myöntyä, että poistettava se on. Viimeksi hammaslääkäri sitä jo ehdotti, sanoi sen olevan niin haurasta luuta, että ei tule kestämään. No kun ei reikiä ollut ja ei vaivannut, ajattelin, että katsotaan nyt. Ei katsota enää. Huomenna on aika yksityiselle (julkiselta puolen sai ajan huhtikuulta vasta) hampaan kiskontaan.

Varasin nyt sitten mökki-öitä kaksi kappaletta, toisen Pulmanki-järven läheltä ja toisen Nuorgamin lomakeskuksesta. Ensimmäisessä saadaan pestä reissuliat pois iholta ja levätä, toiselta taas on helppo hypätä bussiin kotimatkalla. Ja katsella pohjoisimman kylän elämää.

Näin ollen lähtöpaikaksi valikoitui Sevettijärvi tai Näätämö. Yritin itselleni selitellä reitin kulkemista toisin päin, mutta ei. Tuntuu oikealta kulkea se juuri noin päin, lähteä metsäisemmästä paikasta kohden avarampia seutuja. Sitäpaitsi olen koko ajan odottanut ostoksia Sevetin Kielassa. Ihan kuin sitä poroa ei muualta saisi!

Mökkivaraukset myös löivät lukkoon reissun loppumisen ajankohdan. 30.6 alkaa sitten kotimatka, halusi tai ei. Näin ollen lähtöpäivä, tai -ilta on 15.6. Nyt jännittää Smile

Tein ihan höpsön tikkerin ajan laskemiseen:


Trackback URL-osoite tähän päiväkirjamerkintään on:

http://www.vaellusnet.com/turinat/trackback.php?e=950

Kirjoittaja Viesti

Echo

Liittynyt: 05 Mar 2007
Viestejä: 435
Paikkakunta: Roistonkulma

LähetäLähetetty: 26.01.2008 4:41    Viestin aihe:
Vastaa lainaamalla viestiä

Vielä tarkennusta tuohon lähtöpäivään: eli se on aikaisintaan 15.6. Ja riippuen millä mennään. Näillä näkymin julkisilla menoon pitää varata kaksi yötä. Ensimmäinen yöjunassa, sitten bussilla johonkin Inarin seudulle saakka, ja ilmeisesti vasta seuraavana aamuna jatkoyhteyttä Sevettijärvelle/Näätämöön.

Takaisin alkuun Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
-
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Weblog style by Hyperion