Echon eväsretket


Päiväretkellä

27.01.2008 2:00Hieno päivä tänään (tai kelloon kun katson, niin oikeastaan eilen). Ilma suosi, lämmintä oli ja aurinko paistoi.Lähdettiin tyttären kanssa retkeilemään lähimaastoon, tutkimaan minne polku vie.Joku oli tuonut pöntön puuhun. Polku katosi välillä tulvivan joen alle. Onneksi vieressä kulki vielä pururata alkumatkasta.Eihän me päästy kuin pari-kolme kilometriä kun oli aika ottaa trangia repusta.Keitettiin kanttarellikeittoa a la Lämmin Kuppi. Tyttö söi vielä pari voileipää ja mustikkatassun. Minä mussutin keiton kaverina metukkaa. Jälkkäriksi kahvia, jonka olin kotona keittänyt ja maustanut. Lämmitin vaan, ja ihan hyvää oli. Termarin korkkia ei löytynyt nimittäin mistään muuton jälkeen.

Tunnin verran vaan istuskeltiin siinä joen rannassa ja nautittiin eväistä, toistemme seurasta ja maisemasta. Ilma onneksi koristeli riisitun maiseman parhaimpiinsa.Kotimatkalla tuli mieleen, että tämäkin joki on tragedioiden paikka.

*****************************************************

Pieni päiväretki lähimaastoon. Hienoa oli, pitää lähteä useammin, tytärkin nautti. Aikaa ei ollut kuin kolmisen tuntia, mutta hyvin se riitti. Kiireen tunnetta ei ollut, eikä myöhästytty matsistakaan Wink

Trackback URL-osoite tähän päiväkirjamerkintään on:

http://www.vaellusnet.com/turinat/trackback.php?e=960

Sivu 1 Yht. 1
Kirjoittaja Viesti

eero

Liittynyt: 11 Lok 2007
Viestejä: 49

LähetäLähetetty: 09.03.2008 21:10    Viestin aihe:
Vastaa lainaamalla viestiä

Kiva, vaikuttava tarina kaikessa minimalismissaan. Ja mukavat kuvat. Helppo päästä mukaan tunnelmaan.

Takaisin alkuun Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Sivu 1 Yht. 1
-
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Weblog style by Hyperion