tarpeettoman ihmisen blogi

Risukasan keskellä

25.09.2009 11:04

[  Mieliala: Neutral ]

Terve taas,

viikko alkaa olla pulkassa ja elämä näyttää jo joskus niitä parempia puoliaankin.
Pullo on pysynyt kiinni, lukuunottamatta saunakaljoja mutta niitähän ei ole ennenkään laskettu. Viinipullo ja viski on tuolla kaapissa, korkkaamatta,
Exä soittelee muutaman kerran viikon aikana, lähinnä vittuillakseen. Tällä viikolla päällimmäsinä aiheina olivat minun suunnaton köyhyys ja sysimusta kelvottomuus isähahmona.
Köyhyys lähti lähinnä siitä kun keskimmäinen tyttö olisi halunnut uuden ratsastuskortin, hän kun käy aika säännöllisesti ratsastamassa. Kymmenen kerran kortti maksaisi ”vain” 225e, ja minä kun olin niin ilkeä, että en suostunut sitä maksamaan. Exän mielestä ei riitä, että maksan elatusmaksut, minun pitäisi myös maksaa lasten harrastuksia, minä kun asun nyt yksin niin tuota rahaa minulla jää.
Muistutin rakasta exääni siitä kun hän vingutti minun Visaa noin 6000e arvosta. Hän kuittasi sen sanomalla: ”Olihan minulla oikeus käyttää sinun korttiasi ja oli muuten aika pikkumaista kun lopetit sen, millä minä nyt ostan talvikengät ?” Meinasin sanoa, että millä aiot ostaa autoosi uudet talvirenkaat mutta säästänpä sen myöhempään ajankohtaan. Eli taas sai isä lapsen vihat niskaansa kun ei ostanut ratsastuskorttia. Ja kuuden tonnin Visa-lasku pikkumaista! Voi vee, noita naisia !!
Tällä viikolla on ollut useita sumuisia aamuja ja on ollut tosi kivaa ottaa kuvia. Jos joskus saisi itsestään sen verran irti, että laittaisi niitä näytille. Tämä aamu oli hieno kun sumu leijui puiden latvojen tasalla ja näin metsän reunassa hirven vasansa kera. Liikkuivat vain niin nopeasti, että en oikein ehtinyt valotusta säätää kohdalleen mutta verkkokalvolle kuvajainen jäi loppuiäksi.
Nyt taitaa tulla sellainen viikonloppu, että en lähde mihinkään, olen kotona. Haluan toisaalta ihan katsoa, onko minusta pitämään korkki kiinni. Toinen syy on huomenna, lauantaina olevat Tyrnävän pottumarkkinat, sinne on päästävä, joka vuosi sinne on päästävä. Lauantai-ilta sitten pelottaa, että korkki narahtaa. En kuitenkaan aio tehdä mitään suunnitelmaa, jolla koettaisin pelastaa lauantai-illan, katsellaan mitä tulee. Olen tutkaillut itseäni, josko olisi jonkinlainen haku päällä mutta tuloksetta, erosta vielä niin vähän aikaa, että ei oikein innosta. Katsellaan nyt ihan avoimin mielin, mitä viikonloppu tuo tullessaan. Hyvää viikonloppua kaikille !!

Trackback URL-osoite tähän päiväkirjamerkintään on:

http://www.vaellusnet.com/turinat/trackback.php?e=1475

Sivu 1 Yht. 1   

Kirjoittaja Viesti
tiainen


Liittynyt: 30 Tam 2008
Viestejä: 168

Näytä Blogi

LähetäLähetetty: 25.09.2009 11:28    Viestin aihe:    

Sano sille exällesi että miehellä ei ole mitään velvollisuutta elättää toista aikuista ihmistä, ei vaikka se olis vaimo tai varsinkaan ex-vaimo! Lapsista täytyy huolehtia lain mukaan, ja senhän sinä teetkin. Jos lapsi haluaa harrastaa kalliita harrastuksia, niin sitten täytyy yhdessä kenties säästää tai antaa harrastus esim. lahjaksi. Jotenkin tuntuu että sinun tapauksessasi yhteisestä säästämisestä ei tule mitään. Ehkä olisi saattanut tullakin jos exäsi ei olisi törsännyt kaikkia rahojasi itseeensä!!!

Huh, huh, ihmettelen exäsi toimintaa. Katsoisi itseään hetken ja ajattelisi aikaa jolloin suhde on ollut alussa. Olisiko silloin voinut kuvitella käyttäytyvänsä noin?!

Ei voi muuta sanoa kuin jaksamista ja pitkää pinnaa. Laita kampoihin sille naiselle ja pidä todellakin se pullon korkki kiinni. Se on helppoa kun ei edes osta sitä pulloa (toisaalta, miten olla ostamatta...)! Luulen että siinä on yks keino "näyttää" sun exälle!
Takaisin alkuun Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
hannes


Liittynyt: 12 Tam 2006
Viestejä: 9603LähetäLähetetty: 25.09.2009 14:20    Viestin aihe:    

Lapselle voi ihan hyvin kertoa että ylimääräistä rahaa ei nyt ole mm. harrastuksiin, koska ylimääräisiä kuluja on tullut liikaa. On aina parempi kun lapsi kuulee asiat molemmilta vanhemmilta eikä vain yhdeltä.

Poliisi tai viranomainen ei (ainakaan omassa tapauksessani) lähde hakemaan lapsia tapaamisiin.
Jos tapaamisista on oikeuden päätös, eikä se toteudu, oikeuteen voi asiasta valittaa.
Mikäli viranomainen ei näe mitään syytä miksi esim. isä ei saisi tavata lapsiaan seuraa uhkasakko tapaamisen estämisestä. Mikäi vaimolla(ex) on ulosottokelpoisia tuloja, lasten tapaamisen estäminen tulee kalliiksi.
Pitkää pinnaa asian hoitaminen vaatii, koska se kestää kauan. Hyvää jatkoa!
Takaisin alkuun Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko -> Blogit -> tarpeettoman ihmisen blogi -> Risukasan keskellä