Vaellusturinat II
- Osta ja työllistä yh-äitejä Vietnamissa
 
Etusivu Rekisteröidy Ohje Vaellusnet Kuva MMS-Blog Vaellusturinat I Tilastot Avatarit  
Asentopaikkani Phoogle                      

Kantotulen lieskan leikintää Hammastunturin syksyisessä erämaassa.... Kulpakkojokea Hammastunturin kupeessa....... Kuoppajärvi Hammasjärven pohjoispuolella ja ruskainen haavikko........ Pyhä-Nattasen huipulta heinäkuun 2005 helteillä... Idyllinen Riestojoki Sompion luonnonpuistossa..... Anterin huipulta itäänpäin kevättalvella 1993.....
 

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko Register
      Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia  

Register
Vaellusturinat II - Rekisteröintisopimus
Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.

1.9.2013 - Häiriköinnin takia rekisteröityminen muutettu. Lähetä sposti harrivesterinen(ääääääät)kolumbus.fi. Mikäli osoitteesi ei ole ns. "ilmaissähköposti" saat paluuviestinä rekisteröitymislomakkeen jonka voit itse / tullaan ylläpidon toimesta hyväksymään. Valitan ylläpidon toimesta yhden häiriintyneen aiheuttamasta vaivasta. Kiitos ymmärryksestä.

LYHYESTI. HOTMAIL.COM, LUUKKU.COM, GMAIL.COM JNE. EIVÄT KELPAA REKISTERÖITYMISEN YHTEYDESSÄ. YLLÄPITO EI REAGOI KYSEISISTÄ ILMAISOSOITTEISTA SAAPUNEISIIN REKISTERÖTYMISPYYNTÖIHIN!

HUOM! Vain rekisteröityneet pääsevät lukemaan viestejä!

HUOM! MIKÄLI ET SAA SPOSTIISI VAHVISTUSVIESTIÄ OTA YHTEYTTÄ SIVUSTON YLLÄPITÄJÄÄN JA ILMOITA TUNNUKSESI AKTIVOIMISTA VARTEN! email: harrivesterinen(ääääääääääät)kolumbus.fi

      Sivun alkuun